Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva îi vrea răul clarvăzătoarei Carmen Harra. I-a dat foc la casă

Cineva îi vrea răul clarvăzătoarei Carmen Harra. I-a dat foc la casă
Carmen Harra e cu nervii la pământ, după ce a trecut prin mai multe episoade șocante. Clarvăzătoarea și-a cumpărat chiar și un pistol.

Este pentru a doua oară când Carmen Harra printr-o situație atât de complicată. Dacă prima dată i-a fost spartă casă, acum i s-a dat foc.

Cineva îi vrea răul clarvăzătoarei Carmen Harra. I-a dat foc la casă

Carmen Harra trăiește zilnic cu frica în sân, pentru că locuința din America a vrut să dea foc la casă. Celebra clarvăzătoare a povestit ce a simțit în momentul în care a văzut flăcări în curtea din spatele casei.

“Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a declarat Carmen Harra,  la Antena Stars.

Dar Carmen Harra a mai avut probleme când hoții i-au spart casa și au plecat cu suma de 30.000 de dolari. „Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere”, s-a destăinuit fosta cântăreață.

Și-a cumpărat pistol

După acest episod care i-a dat viața peste cap, Carmen Harra a luat o decizie radicală. Clarvăzătoarea și-a luat permis de port-armă, și-a cumpărat pistol și a luat lecții de tras cu arma. „Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de Port Armă.”, a mai spus vedeta.

De ce nu s-a recăsătorit niciodată

A știut încă de la 27 de ani, că sufletul său pereche, bărbatul pe care l-a adorat, nu va ajunge la vârsta de 60 de ani. După ce acesta a plecat la cele veșnice, Carmen nu a vrut să se mai recăsătorească niciodată. „Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu.

Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă’, a declarat Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre