Simona Ionescu / Redactor Șef

Ciprian Marica spune adevărul despre imaginile cu el în prosop

Ciprian Marica spune adevărul despre imaginile cu el în prosop
Cazul  fotbalistului Ciprian Marica, surprins în prosop la hotel, a ajuns să fie o referință în materie de glume picante. Ca să nu mai spunem de toate meme-urile și colajele care l-au arătat pe acesta în imaginile filmate.

După trei ani, Ciprian Marica vine în fața publicului și spune adevărul despre momentul stânjenitor în care a fost prins în hotel. Imaginile cu el în prosop au rămas de referință. Acum dezvăluie povestea întregii întâmplări, care, așa cum se dovedește, a ajuns la cunoștința publicului cu multe necunoscute. Fostul fotbalist este primul invitat al Anamariei Prodan în podcastul pe care impresara și-l lansează, săptămâna aceasta.

Anamaria Prodan a decis să își facă podcast, lansarea urmând să aibă loc vineri, avându-l ca invitat pe Ciprian Marica (Sursa foto: Instagram)

Reconfigurată după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan este un exemplu de femeie puternică, ce știe mereu ce vrea, și care este atentă să „livreze” ceva nou constant. După ce s-a lansat în diverse afaceri și după ce a promovat inițiative interesante, Anamaria Prodan a decis să intre și ea în rândul vedetelor care au ceva mai mult de spus, și care o va face constant și profesionist prin intermediul unui podcast.

Ciprian Marica spune adevărul despre episodul cu prosopul

Primul invitat al podcastului Eu Sunt Anamaria Prodan, podcast care va începe emisia vineri, 24 noiembrie, de la ora 18:00, pe canalul YouTube al impresarei, e fostul fotbalist Ciprian Marica. Cei doi discută deschis despre multe, dar mai ales despre întâmplarea petrecută în hotelul clujean și despre care a aflat toată lumea acum trei ani.

„Eu, dacă eram bărbat, îmi era rușine să mă pun în asemenea situații, să vin pe la uși”, îi spune impresara lui Marica, comentând momentul în care bărbatul înșelat a venit să-l caute la hotel. Ea îl felicită pe acesta pentru că a ieșit „asumat, la ușă” și l-a întrebat pe soț „ce vrei?”.

„Au trecut mulți ani de atunci și realitatea e cu totul și cu totul alta. Nu am ales să vorbesc despre asta mult timp pentru că dacă aș spune realitatea, unii și-ar da cu părerea și nu aș dori să le dau apă la moară… Dar este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur, era pandemia, am înțeles atunci… Cu toate că povestea era mult mai veche, (dar) venită și arătată în momentul care trebuie”, a dezvăluit Marica.

Concret, acesta arată că povestea din hotelul clujean s-a întâmplat cu foarte mult timp înainte de momentul în care ea a devenit publică. De fapt, imaginile și povestea în sine au fost ținute pentru ca cineva să se răzbune la momentul considerat oportun.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre