Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu a luat o hotărâre importantă. Ce a dat-o de gol

Claudia Pătrășcanu a luat o hotărâre importantă. Ce a dat-o de gol
Claudia Pătrășcanu a călcat pe urmele Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Să-și fi găsit oare iubirea pe care o caută de atâta vreme? Claudia Pătrășcanu a făcut un pas important.

Claudia Pătrășcanu urmează să ia o hotărâre importantă. Ce a dat-o de gol

Se spune că o femeie care își schimbă culoarea părului urmează să ia o decizie importantă în viață. Claudia Pătrășcanu a demonstrat asta recent când, din șatenă focoasă pe care o știm toți, a intrat în lumea blondelor. Pentru că arată extrem de sexy, artista n-a ratat momentul, și-a făcut câteva filmulețe din salon pe care le-a postat pe contul de socializare.

Bineînțeles că fanii artistei au sărit imediat cu mesajele de felicitare.  ”Face ce vrea din părul meu”, a povestit aceasta în timp ce stilistul îi aranja podoaba capilară.

Să fie vorba de o nouă poveste de dragoste?

Nu ar fi mirat pe nimeni dacă această schimbare s-ar datora unei noi povești de dragoste. Pentru că însăși vedeta a declarat nu demult că e pregătită să iubească din nou. ”Vreau să îmi refac viața. Acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă.

De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu”, a spus atunci artista.

„Un bărbat care își dorește cu orice preț sa scape de fosta soție cu adevărat, grăbește divorțul”

Dar până va veni Făt-Frumos-ul care să-i ia mințile, aceasta trebuie să termine divorțul de Gabi Bădălău, care se tot amână. „Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi. Un bărbat care își dorește cu orice preț sa scape de fosta soție cu adevărat, grăbește divorțul pentru a putea fii fericit cu viitoarea aleasă.

Cât despre procesul nostru este simplu. Eu pot renunța la tot (pensie, partaj) doar să mi se acorde acest divorț odată pentru că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul. Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional. Păcat!

Nu stiu ce mai urmărește și cu ce minciuni va mai veni în media și oricât de mult rău mi-ar face în instanță mie și copiilor, eu îl voi ierta. Deși am crezut că nu o pot face niciodată pentru ceea ce trăiesc”, a spus artista, după ultima înfățișare la tribunal.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre