Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, mesaj frontal pentru Bianca Drăgușanu. „Mi-e greu să accept…”

Claudia Pătrășcanu, mesaj frontal pentru Bianca Drăgușanu. „Mi-e greu să accept…”
Fosta soție a lui Gabi Bădălău spune că și-a găsit pacea după încheierea proceselor de divorț. Ea a fost foarte sinceră în podcasutul „În oglindă”, unde și-a pus efectiv viața pe tavă  și a abirdat multe subiecte extrem de sensibile.

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău și mama celor doi fii ai săi, a vorbit inclusiv despre relația ei cu Bianca Drăgușanu. Vedeta media este actuala parteneră a lui Bădălău junior și, nu de puține orei, cele două s-au contract public, prin postări pe rețelele sociale sau replici acide la posturile de televiziune.

Amintim că la începutul lunii februarie, cele două au ajuns să se reclame reciproc,  acesta fiind cel mai recent scandal dintr-un lung șir. Mai exact, Claudia Pătrășcanu a anunțat că o va da în judecată pe Bianca Drăgușanu și îi va cere daune morale. N-a apucat, pentru că i-a luat-o înainte iubita lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu are propria teorie despre implicarea Biancăi Drăgușanu în viața ei

Bianca o acuza atunci pe fosta soție a lui Gabi Bădălău că ar fi vinovată pentru faptul că bărbatul ar fi pierdut un contract de 36.000 de euro. Drept urmare, s-a enervat și i-a făcut o plângere penală. Cântăreaței atât i-a trebuit, pentru că s-a enervat și ea cumplit și i-a dat o replica usturătoare. Claudia e convinsă că Bianca ar fi recurs la asemenea gest pentru că vrea să facă bani de pe urma ei.

Pătrășcanu: Bianca nu are nicio vină, „Gabi, care a implicat-o mereu”

Între timp, pare că a reconsiderat relația ei cu actuala iubită a fostului soț. În fața realizatorului podcastului, Claudia Pătrășcanu a lansat o teorie nouă. Ea susține că întreg scandalul dintre ea și Bianca ar fi alimentat de fapt de Gabi Bădălău.

Relația dintre Gabi Bădălpu și Bianca Drăgușanu a început când bărbatul era căsătorit

„Cred că tot ce s-a întâmplat până acum și tevatura asta dintre mine  și această femeie (n.r. Bianca Drăgușanu), e tot din vina lui Gabi, care a implicat-o mereu. Și mereu când a vrut să spună ceva sau să îmi facă ceva rău, sau să dea prin presă, o  băga pe ea –  hai fă tu, hai spune tu. Eu cred că el nu s-a maturizat și nu știu dacă se va maturiza prea curând. Un bărbat care știe ce vrea spune „stop, nimeni nu se  bagă în viața mea, nici mama, nici actuala, nici viitoarea. Ce ține de copiii mei, eu mă descurc”.

Deși noi eram căsătoriți ei umblau și  erau împreună. Dar eu cred că a fost vina lui. Nu vina unei femei. Niciodată nu se bagă cineva în viața cuiva, dacă nu permiți. El a permis”, a spus Claudia Pătrășcanu. Ea a mai adăugat un lucru usturător la adresa Biancăi Drăgușanu: „Mi-e greu să accept prezența ei în preajma copiilor mei”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre