Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu și-a dat drumul la gură. Bădălău a rugat-o să-l ducă la un preot ca să-l scape de Bianca Drăgușanu. Dezvălurile nu se opresc aici

Claudia Pătrășcanu și-a dat drumul la gură. Bădălău a rugat-o să-l ducă la un preot ca să-l scape de Bianca Drăgușanu. Dezvălurile nu se opresc aici
Claudia Pătrășcanu s-a pus pe dat din casă și a pus-o la pământ pe Bianca Drăgușanu.

De data asta, Claudia a spus lucruri grele, aducându-i Biancăi acuzații care cu greu vor fi trecute cu vederea.

Claudia susține că însuși Gabi Bădălău i s-a confesat și i-a povestit despre Bianca că ar fi o prostituată care i-a făcut vrăji grele, acesta fiind motivul pentru care nu se poate despărți de ea. De asemenea, cântăreața spune că Bădălău a realizat ce a însemnat pentru el, drept dovadă îi dă telefoane în miezul nopții și îi face dedicații din partea lăutarilor. E posibil ca Bădălău să-și dorească o împăcare cu mama copiilor săi, însă artista fuge de el ca dracu de tămâie.

Bădălău o ține cu bani pe Bianca, dar și pe familia blondei

Claudia merge mai departe și susține că nu doar Bianca e întreținută de afacerist, dar și familia acesteia, întrucât blonda nu ar mai sta atât de bine la capitolul finanțe. „Să nu uităm de unde a plecat. E o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta. A fost împărțită în toată Europa să facă prostituție. Cum aș putea eu, Claudia Pătrășcanu, vreodată să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Bădălău se teme de Bianca Drăgușanu

De asemenea, Claudia a spus că vinovatul e fostul soț, care acum se teme însă de actuala iubită și de ce ar putea să facă dacă el o va părăsi. „N-am să-l uit când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit menajera niște ace înfipte în pernă.

M-a rugat din suflet să-l duc la preot, ca să-l scape de ea. Și tot n-a putut să scape. Nu mai are scăpare. Din păcate pentru el, nu mai are scăpare. Nu am să-i permit acestei individe – un nimic de om – să vorbească despre copiii mei, despre cât cheltuie Gabi (Bădălău – n.r.) cu copiii mei.

Îi e teamă că nu mai are bani? Că dă Gabi mai mult copiilor decât îi dă ei? Gabi (Bădălău – n.r.) plătește încă școala copiilor. Nu mie. Copiilor. Care e problema ei? Vrea să i-o plătească ei, copilului ei? De ce o interesează pe ea copiii mei? Să stea cuminte în banca ei”, a povestit Claudia pentru SpyNews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre