Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Radu, gospodina de la „Chefi la cuțite” vă dă rețeta cu care a ajuns în semifinală

Claudia Radu, gospodina de la „Chefi la cuțite” vă dă rețeta cu care a ajuns în semifinală
Claudia Radu nu a făcut în viața ei cursuri de bucătărie, dar este gurmandă și a ”îndrăznit” să vină la ”Chefi la cuțite”. Povestea ei a impresionat internauții care o încurajează, iar ea le-a dat rețeta cu care a ajuns în semifinală.

Claudia Radu este o tânără care a fost agresată toată viața ei pentru că este supraponderală. Participarea ei la la emisiunea ”Chefi la cuțite” a făcut-o foarte populară, mai ales după ce internauții au aflat povestea ei și când au văzut cât de mult se străduiște să își depășească statutul de gospodină.

Claudia Radu, gospodina de la „Chefi la cuțite”, aniversată pe net

Claudia Radu  este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

A plâns până nu a mai putut când a aflat că este în top 10 bucătari de la ”Chefi la cuțite”. Este din ce în e mai bună în bucătărie și a trecut prin emoții fantastice. Claudia Radu a făcut față cu brio încercărilor de până acum, deși nici chiar ea nu spera să ajungă atât de aproape de finală.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rupt o bucățică din timpul vostru ca să îmi faceți ziua de naștere mai frumoasă cu o urare. Și nu ați fost puțini. Chiar dacă nu am răspuns tuturor să știți că le-am citit pe toate și am plâns de fericire” a scris acum trei zile Claudia Radu, când a văzut mii de urări de la noii ei admiratori pe Internet.

”Gospodina” de la ”Chefi la cuțite”, decizie neașteptată

Claudia Radu (28 de ani), semifinalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a făcut recent o dezvăluire complet neașteptată pentru fani, la o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul de pe Instagram a adunat instant mii de reacții și sute de comentarii.

”Dacă tot e ziua confesiunilor, vreau să vă arăt o nouă latură din viața mea. Acum 3 săptămâni am decis să mă apuc de sală, iar acum 3 luni mi-am îmbunătățit alimentația. Sănătatea începuse să îmi fie afectată și nu mai puteam să stau nepăsătoare. Știu că va fi un drum lung și anevoios până voi ajunge unde îmi doresc, dar nu mă voi lăsa. Și vă datorez o mare parte a acestei decizii vouă, celor care mă urmăriți și care m-ați copleșit cu mesaje care mai de care mai frumoase. Vă mulțumesc încă o dată și vă voi ține la curent!”, a scris Claudia Radu.

Luni, 14 decembrie 2020, de la ora 20:30, cei nouă semifinaliști vor trece prin alte trei probe de foc, menite să le testeze din plin răbdarea, priceperea la gătit și imaginația! Șase dintre aceștia vor părăsi competiția, așa că bătălia se anunță a fi una…la cuțite!

Rețeta cu care Claudia Radu a ajuns în semifinalele ”Chefi la cuțite”

Claudia radu a încercat pe tot parcursul emisiunii ”Chefi la cuțite! Să își depășească statutul de gospodină care face ciorbițe și tocănițe. I-a dat pe spate pe chefi cu o farfurie de noodlees și a ajuns în top 10 bucătari din acest sezon.

”Ați tăbărât pe mine că vreți rețeta, pofticioșilor! Tăiem în fâșii cam de un deget 1 piept de pui sau o bucată frumoasă de antricot de vită și le prăjim într-o tigaie wok bine încinsă cu puțin ulei. Separat punem apă la fiert pentru noodles. Scoatem carnea din tigaie intr-un bol și în aceeași tigaie călim 1 eșalotă sau 1 ceapă roșie mică tocată mărunt, 1 bucată de ghimbir cât un deget tocat mărunt, 3-4 căței de usturoi mărunțiți și 1 ardei iute tocat mărunt (dacă nu mâncați picant îl puteți omite, dar are și el rolul lui aici”, a spus Claudia Radu, fanilor ei.

Uite rețeta de noodles cu care Claudia Radu  a ajuns în semifinală

”În tigaie adăugăm 1 morcov și 2 ardei grași sau kapia, toate tăiate julienne. În această fază, dacă vă plac și aveți, puteți pune și ciuperci uscate pe care le hidratați în prealabil în apă caldă și le scurgeți bine înainte să fie puse în tigaie. Când apa pentru noodles a dat în clocot, luăm cratița de pe foc și adăugăm conținutul unui pachet de noodles (eu la duel am folosit noodles din făină, dar găsiți în magazine noodles din orez sau chiar din hrișcă, sunt delicioase toate variantele).

Lăsăm pastele în apa fierbinte conform instrucțiunilor de pe pachet. Cât timp se gătesc legumele și se înmoaie pastele, pregătim sosul. Într-un bol amestecăm: 3-4 linguri sos de soia, 1 lingură sos de stridii, 1 lingură sos hoisin, 1 lingură oțet de orez, 1 lingură ulei de susan și, dacă vă place, 1 linguriță de pastă de ardei iute.

Când legumele s-au gătit (dar nu de tot, trebuie să rămână puțin crocante), adăugăm în tigaie carnea și sosul pe care l-am pregătit anterior. Lăsăm câteva minute să se combine aromele și să scadă puțin sosul. Punem în tigaie tăițeii fierți și scursi de apă și amestecăm totul bine. Servim presărat cu semințe de susan și cozi de ceapă verde tocate mărunt.”


Exclusiv. Cum arăta Ozana Barabancea în urmă cu aproape 25 de ani. Fotografii rare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre