Simona Ionescu / Redactor Șef

Columbeanu povestește cum i-a ars seiful cu bani. Cât a pierdut când i-a luat foc vila

Columbeanu povestește cum i-a ars seiful cu bani. Cât a pierdut când i-a luat foc vila
În vila lui Tzancă Uraganu, unde s-a filmat un nou episod din emisiunea „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a dat detalii despre câți bani a pierdut.

Irinel Columbeanu e vindecat. A povestit detașat despre banii pe care i-a pierdut, dar și ce sumă avea în seiful din vila de la Izvorani, când s-a produs incendiul.

Irinel Columbeanu știe și cum e să fi bogat și să arunci cu banii, dar și cum e să numeri fiecare leu. Dar a înțeles că indiferent de grosimea portofelului, în viață contează să fii sănătos și să nu-ți pierzi niciodată speranța. Invitat în podcast-ul „Fiță cu Adiță”, care s-a ținut în vila luxoasă a lui Tzancă Uraganu, fostul milionar de la Izvorani a dat detalii despre banii pe care i-a avut, dar și ce sumă i-a ars atunci când a izbucnit incendiul.

I-au ars odată cu casa și 80.000 de euro pe care i-a avut într-un seif

Columbeanu a recunoscut că a pierdut 150 milioane de euro, iar din seif i-au ars nu mai puțin de 80.000 de euro. Banii pe care-i avea cash în casă. „Da, 150 milioane de euro i-am avut în investiții. Cash, am avut în casă vreo 80.000 de euro și bineînțeles că au ars… îi aveam într-un seif”, a mărturisit Columbeanu. Pentru că nu s-a putut abține, Adiță a dat o replică usturătoare pentru fostul milionar: „Tzancă îi face la două nunți”.

Tzancă Uraganu vrea să-l însoare pe Columbeanu

Mai în glumă, mai în serios, manelistul Tzancă Uraganu a mărturisit că se va face un casting pentru a se găsi nevastă pentru Columbeanu. Iar el vrea să le fie naș. „Eu, Tzancă Uraganu, mă declar naș la domnul Irinel Columbeanu și așteptăm să ne contacteze o femeie liniștită, decentă, curată… că îl vedeți pe domnul, are dânsul o vârstă, dar e țiplă, vorbim adevărul acum. Așa că apelați cu încredere, orice femeie din această țară, care îndeplinește aceste mici condiții. Deci să fie cuminte, curată, civilizată, cu caracter frumos.

„Vrem să găsim o doamnă ca domnul Irinel, finul, să își unească destinul cu ea”

Domnul Irinel este de acord să o ia de nevastă. Puteți veni la întâlnire, facem preselecție. Veniți la întâlnire și eu sunt nașul. Deci nu e glumă! Vrem să găsim o doamnă ca domnul Irinel, finul, să își unească destinul cu ea. Iar noi să îi ajutăm cât putem. Vă spun 100% că i se va schimba viața în bine, dacă va găsi o doamnă care să îi placă lui. Să stea cu ea, să aibă cu cine să vorbească. Așa se va schimba total și pentru dânsul viața”, a declarat Tzancă Uragnul, în cadrul podcast-ului „Fitză cu Adiță”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre