Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii de altădată. Deputatul Iulian Bulai, un om fără complexe. Foto inedite

Copiii de altădată. Deputatul Iulian Bulai, un om fără complexe. Foto inedite
Deputatul Iulian Bulai are, probabil, o părere excelentă despre el. Se pozează în ipostaze hazoase și le postează pe Internet. De Ziua Copilului, și-a adus aminte că are o fotografie reușită din timpul când făcea bani pe stradă.

Deputatul Iulian Bulai (33 de ani) a devenit viral pe Internet cu o fotografie la bustul gol, el neavând o statură atletică. Acum, de Ziua Copilului, a postat o altă poză nostimă, din vremea când făcea un bănuț pe stradă.

Copiii de altădată. Deputatul Iulian Bulai

Ziua copilului i-a adus aminte de vremea când și el era copil, mai exact adolescent. Deputatul Iulian Bulai a postat o fotografie haioasă, cu un comentariu nostim, pe pagina sa de socializare.

”Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență! Aveam tot ochelari rotunzi”, a scris parlamentarul.

Deputatul Iulian Bulai a postat o fotografie haioasă

Povestea deputatului călare

După viralizarea unei fotografii în care deputatul Iulian Bulai apare la bustul gol călare pe un cal, parlamentarul nemțean a făcut publică povestea din spatele pozei.

Deputatul Iulian Bulai apare la bustul gol călare pe un cal

”Circulă o fotografie cu mine pe un cal. Nu este un fake, dar aparține sferei personale, cu mult timp înainte ca eu să fiu implicat politic. Fotografia este de acum 8 ani, uitată pe un blog personal. Iată povestea ei:

Eram îndrăgostit de o tipă. Am plecat împreună în Asia. Amândoi studenți. Ne-am hotărât să ne căsătorim religios la Beijing. Și să facem fotografii la Marele Zid Chinezesc. Am invitat la nuntă doi prieteni buni din Europa. Ei au fost nașii noștri. Ne-a ieșit. Așadar, ne-am gândit la pasul doi. Am hotărât să ne căsătorim și civil.

Fiind un cuplu internațional, cea mai apropiată ambasadă în care puteam să oficiem căsătoria era cea din Kuala Lumpur, Malaezia. La 6 ore de zbor de Beijing. De data asta, fără nași invitați. De fapt, nașii au fost niște stagiari pe care i-am întâlnit pe loc, și niciodată din nou după acel moment. Ceremonia a avut loc la etajul 56 al unui zgârie-nori de lângă blocurile gemene din marele oraș.

Înainte de căsătoria civilă, am plecat într-o scurtă lună de miere în nordul Malaeziei. Acolo am fost mai multe zile la plajă. M-am dat cu parașuta și am călărit un cal. Îl chema Kemal și avea un stăpân desculț, cu zâmbet curat și larg. Asta e povestea acestei fotografii.”

”După 8 ani, ochelarii de tocilar îs puțin mai rotunzi, părul la fel de scurt, tot fără bicepși antrenați, și cu o umbră de burtă pierdută sub cămașă. Îs cu aceeași tipă și avem doi copii minunați”, a completat politicianul.


Cum a marcat Smiley prima zi de sărbătoare în calitate de tătic. Iată ce a oferit tuturor părinților!

Cum se jucau copiii în comunism, înainte de tabletă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre