Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Caciuc, răsfățată de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul s-a întrecut pe sine

Corina Caciuc, răsfățată de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul s-a întrecut pe sine
Divorțul de Anamaria Prodan nu l-a tulburat deloc pe Laurențiu Reghecampf, care a avut grijă ca de Paște să facă pe bucătarul iscusit.

Pasionat de bucătărie, Reghecampf nu se dă niciodată în lături când vine vorba să facă ceva bun de mâncare.

Corina Caciuc, tot mai răsfățată de Laurențiu Reghecampf. S-a întrecut pe sine cu preparatele de Paște

Laurențiu Reghecampf nu e doar un antrenor de fotbal cunoscut și apreciat, ci și un bucătar remarcabil. De altfel, nu odată fosta soție, Anamaria Prodan i-a lăudat preparatele culinare delicioase. De data asta, de bunătățile de pe masa de Paște s-a bucura Corina Caciuc, căreia antrenorul nu-i refuză absolut nimic. Iar printre mâncărurile delicioase s-a numărat și ciorba de ied a la grec. Și nu din orice ied, ci din cel care bea doar lapte.

„Am mai multe lucruri, pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme.

Toate astea le fac eu. Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor. La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf cu ceva timp în urmă, la Kanal D.

Anamaria Prodan a făcut Paștele în familie

După luni întregi în care a spus tot ce a avut pe suflet despre fostul soț, Anamaria Prodan pare că s-a mai liniștit și vrea doar ca divorțul să se termine cât mai repede posibil. Vedeta a stat de Paște acasă, cu toți prietenii, apoi a mărturisit că va pleca în Dubai.

„Merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru  că am business-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare. Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez! Și sper ca asta să se întâmple cât mai repede! Pe Laur l-am iertat toți! Cel mai frumos lucru de Paște este să înveți să ierți!”, a mărturisit impresara, pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre