Simona Ionescu / Redactor Șef

Cosmin Natanticu dezvăluie ce mironosiță e Bianca Drăgușanu în spatele camerelor de filmat. Ce figuri!

Cosmin Natanticu dezvăluie ce mironosiță e Bianca Drăgușanu în spatele camerelor de filmat. Ce figuri!
Mulți își doresc să ajungă în emisiunea Asia Express, dar când vedetele își intră în pâine, ajung să bată în retragere.

Concurenții care au fost în emisiunea Asia Express au experimentat pe propria piele ce înseamnă greul în adevăratul sens al cuvântului.

Cosmin Natanticu a dat-o de gol pe Bianca Drăgușanu. „A dat de greu și a vrut să plece”

De-a lungul celor patru sezoane de Asia Express, concurenții au trecut prin momente foarte dificile, uneori având impresia că nu mai pot face față situației. Și mai greu a fost în ultima ediție, pentru că situația pandemică a făcut ca totul să devină aproape imposibil. Invitat în podcastul de pe canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu), Cosmin Natanticu a pus pe tavă toată experiența sa din Georgia și Turcia.

Bărbatul a explicat cât de cumplite au fost momentele în care concurenții trebuiau să-și procure singurii mâncarea și cazarea. De asemenea, Natanticu a deconspirat-o și pe Bianca Drăgușanu, povestind că diva mioritică, aflată în Asia Express, a vrut să plece când a văzut ce trebuie să facă ca să supraviețuiască.

„Ele nu se așteptau să fie atât de greu, oamenii de acasă cred că totul e făcut la montaj”

„A fost la un moment dat când, printre concurenți, erau și Bianca Drăgușanu cu sora ei. Ele nu se așteptau să fie atât de greu, oamenii de acasă cred că totul e făcut la montaj. Și Bianca a dat de greu, că trebuie să care, că trebuie să te milogești, că sunt oameni care te refuză. La un moment dat, a zis că nu mai poate, că e o prostie, că vrea să plece.

Gina, care prezenta atunci, le-a înlocuit cu fetele care trebuiau să plece acasă pentru că fuseseră eliminate (n.r. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani). Eu personal aș fi acceptat asta”, s-a destăinuit Natanticu la podcast.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre