Simona Ionescu / Redactor Șef

CRBL spune tot adevărul despre divorț. De ce s-a ajuns la despărțire

CRBL spune tot adevărul despre divorț. De ce s-a ajuns la despărțire
Despărțirea lui CRBL de soția sa după 16 ani de iubire i-a șocat nu doar pe fanii artistului, ci și pe cei mai buni prieteni. Cântărețul a spus acum ce se ascunde în spatele divorțului.

Nimeni nu s-a gândit vreodată că CRBL și frumoasa lui soție vor spune stop relației, după atât de multe lucruri prin care au trecut împreună. Care este adevărul despre divorț.

Pentru că a avut parte de tot felul de critici, CRBL a făcut acum mărturisiri despre ce s-a întâmplat între el și Elena și cum au ajuns după atâția ani să prefere să meargă fiecare pe drumul său. Artistul spune că situația între ei nu mai era roz de multă vreme și nici unul nu a dorit să rămână într-o căsnicie de formă. Dar, a ținut să puncteze faptul că nici unul dintre parteneri nu a înșelat, așa cum s-a mai vorbit pe la colțuri.

„Alessia poate confirma povestea noastră”

CRBL a spus adevărul despre despărțirea de soție. Sursă foto: instagram

Ca să fie și mai credibil în ceea ce spune, cântărețul spune că fetița lor, Alessia a asistat la multe discuții în familie și poate confirma vorbele sale. Mai mult, CRBL spune că în urmă cu 16 ani, când s-au decis să fie o  familie au hotărât să pună punct, în cazul în care vor considera că nu mai există iubire la mijloc. „Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alessia confirmă toată povestea noastră”.

„Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem”

„Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult. Și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas”, a spus artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre