Cazul fostului polițist Cristian Cioacă a uimit o lume întreagă. A crezut că după ce a ieșit din pușcărie, va putea trăi liniștit, dar a primit o nouă lovitură.
Cristian Cioacă nu a plătit cheltuielile judiciare efectuate de Parchet în valoare de 135.000 de lei, iar reprezentanții ANAF nu-l iartă. Au fost declanșate procedurile de executare silită a veniturilor acestuia.
Un aperitiv fabulos: pâine umplută
Cioacă mai are de plătit daune morale în valoare de 380.000 de lei
Nu sunt singurii bani pe care cel care a ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu trebuie să-i scoată din buzunar. El mai are de plătit și daune morale în valoare de 380.000 de lei mamei și fratelui Elodiei, dar și fiului său, Patrick Matei, care acum se află în grija mătușii sale (n. sora lui Cristian Cioacă).
Suma a fost stabilită printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Pitești din anul 2014
Cioacă a fost condamnat în anul 2014 la 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea soției sale, din care a executat doar 10. Cheltuielile judiciare efectuare de Parchet cât timp a fost urmărit penal în dosarul de omor au fost stabilite printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Pitești din anul 2014.
Cioacă a lucrat ca șofer la biroul avocatei care l-a reprezentat
După ce a ieșit din închisoare, Cristian Cioacă a lucrat o perioadă ca și șofer la biroul avocatei care l-a reprezentat în procesul penal, Maria Vasii. Deși ar fi trebuit să plătească din sumele pe care autoritățile le-au stabilit, acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care ANAF a început procedurile de executare silită.
Cioacă însă caută portițe de scăpare, iar pe data de 18 iunie 2024 a dat ANAF-ul în judecată. Fostul polițist a contestat executarea silită dispusă de instituție prin Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Pitești – Administrația Financiară Argeș.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook