Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Diaconescu, un bunic fericit. Poze de colecție

Cristian Diaconescu, un bunic fericit. Poze de colecție
Cristian Diaconescu este primul pe lista de senatori la București din partea PMP. Este un motiv d bucurie, dar nu la fel de mare ca atunci când își ține nepoțelul în brațe. Fiica lui l-a făcut bunic la începutul anului. Poze de colecție.

Cristian Diaconescu este politician de 30 de ani și le-a încercat ”pe toate”. A fost diplomat, ministru în trei guverne, senator, consilierul președintelui. Iată că acum ocupă prima poziție pe lista de senatori din București, din partea PMP. Însă, politicianul are un alt motiv de bucurie, mult mai mare. Este bunic și tocmai și-a botezat nepoțelul.

Cristian Diaconescu, un bunic fericit. Poze de colecție

Cristian Diaconescu (61 de ani) este căsătorit cu Mariana Diaconescu. Are un copil, pe Cora Alexandra, care este absolventă la Drept si SNSPA. La începutul acestui an, fiica sa l-a făcut bunic, iar băiețelul dolofan a fost botezat de curând.

Fericit, bunicul Cristian Diaconescu a postat o fotografie în care radiază de bucurie.

La fel de fericit era și când s-a născut fetița lui, Cora Alexandra.

Nominalizată în top “200 cele mai puternice femei din business” și “Woman in Power”, Mariana Diaconescu, soția lui Cristian Diaconescu are un CV impresionant.

 

Economist de profesie și cu un doctorat în economie, Mariana Diaconescu a lucrat în cei 20 de ani de carieră în cele mai puternice instituții financiare, precum BNR, Eximbank și compania de asigurări Asirom.

”Eu și soțul meu am fost colegi de liceu, am stat în aceeași bancă, suntem căsătoriți de peste 27 de ani, avem o fiică minunată și  nimic, dar absolut nimic din tot ce se poate întâmpla unui om cum este soțul meu, nu va rupe relația minunată pe care o avem de o viață“, a spus Mariana Diaconescu, în urmă cu șase ani.


Vreți rochițe ca ale soției președintelui Iohannis? Nu costă prea mult

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre