Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian, fiul maestrului Alexandru Arșinel, dă vești triste. „Am decis că e mai bine așa…” Imaginea cu artistul a umplut ochii românilor cu lacrimi

Cristian, fiul maestrului Alexandru Arșinel, dă vești triste. „Am decis că e mai bine așa…” Imaginea cu artistul a umplut ochii românilor cu lacrimi
Alexandru Arșinel nu mai e omul de altădată. Marele artist se simte foarte rău și a fost internat într-un cămin de bătrâni.

Viața lui Alexandru Arșinel a luat o întorsătură neașteptată în ultima perioadă. Toți cei care-l iubesc speră într-o minune.

Cristian, fiul cel mic al maestrului Alexandru Arșinel, dă vești triste. „Am decis că e mai bine așa…”

Recent, a ieșit la iveală faptul că familia actorului Alexandru Arșinel a decis să-l interneze la un cămin de bătrâni specializat în probleme locomotorii. Maestrul se simte rău în ultima perioadă și are nevoie permanent de asistență medical. Cristian, fiul cel mic al vedetei a confirmat că acesta se află în căminul de bătrâni, afirmând că în acest moment tatăl său nu se mai poate deplasa.

„Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa”

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa, pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.”, a declarat Cristian Arșinel, pentru Impact.

Artistul nu mai glumește, ca odinioară

Cristian susține că artistul vorbește cu toată lumea, dar din cauza bolii nu mai face glumele cu care i-a obișnuit pe români. Din nefericire, nu se știe cât va trebui să stea în acel cămin de bătrâni să se recupereze. „Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă.”, a mai spus Cristian Arșinel.

A primit ordinul Crucea Bucovinei în propria locuință

Cu doar o lună în urmă, Arșinel i-a primit în locuința sa pe membrii Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, care i-au dăruit ordinul Crucea Bucovinei. În fotografii el apare foarte slăbit și se deplasa folosind un scaun cu rotile. La sfârșitul anului trecut, Arșinel a suferit o operație pe cord, fiindu-i montat un stent la inimă.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre