Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Popescu Piedone povestește despre prietenia cu celebrul Andrea Bocelli

Cristian Popescu Piedone povestește despre prietenia cu celebrul Andrea Bocelli
De 30 de ani, Cristian Popescu Piedone nu ratează nici o ocazie să ajungă în Italia, în țara faimosului său prieten, Andreea Bocelli.

Și anul acesta, Cristian Popescu Piedone a pus piciorul pe meleagurile Italiei, unde s-a întâlnit cu bunul său prieten, Andrea Bocelli. Fostul primar le-a dat românilor și o veste extraordinară.

Piedone a anunțat că după ce fiul său Vlad va fi investit în funcția de primar al sectorului 5, Bucureștiul și Forte dei Marmi vor deveni „surori prin înfrățire administrativă internațională.” Momentul deosebit va fi marcat de un concert extraordinar al artistului Andrea Bocelli.

„Zeul blând despre care Liz Taylor a spus cândva că… a fost sărutat de Divinitate”

Piedone s-a întâlnit din nou cu prietenul său bun, Andrea Bocelli

„Iubesc Toscana și Forte dei Marmi, la fel cum iubesc Bucureștiul,  Bucovina, Maramureșul și România toată! Și muzica toată o iubesc, cum îl iubesc mereu și necondiționat pe   bunul  meu prieten Andrea Bocelli, Andrea, zeul blând despre care Liz Taylor a spus cândva că… a fost sărutat de div

initate!  Da, Andrea este reprezentantul îngerilor tenori pe pământ!  Sigur i-ați fredonat măcar un refren în această viață! Sigur îi cunoașteți muzica, talentul  și povestea vieții. Da, iubesc muzica prietenului meu! 

Iubesc și rozul pal de la Alpemare, așa cum îmi iubesc familia, cum iubesc România întregită și Italia toată, cu oamenii săi, cu povestea sa și cu ale sale toate!”, a spus Piedone pe contul de Facebook.

Încasările concertului vor merge la copiii cu probleme

Andrea Bocelli va concerta în România

De asemenea, Cristian Popescu Piedone a spus că toți banii strânși vor ajunge la copiii defavorizați, familiile monoparentale și la mamele singure din sectorul . „De 30 de toamne trecute, ajung acasă la Andrea pe coasta idilică și pe tărâmul de vis numit… Forte dei Marmi!

Grazie prieteniei noastre și-a dorinței prietenului nostru comun, primarul Fabio Giannotti, în această toamnă, imediat după învestirea primarului Vlad Popescu Piedone, comunitatea Sectorului 5 și cea din Forte dei Marmi… vor deveni surori prin înfrățire administrativă internațională!

„Prieteniile înseamnă mereu doar fapte bune. Faptele bune înseamnă prietenii pe viață”

Andrea Bocelli va onora pactul printr-un extraordinar concert pe scena Pieței Constituției, din București!

Mențiune specială din partea lui Andrea Bocelli și a primarului ales al Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone. ncasările concertului “Andrea Bocelli”, din Piața Constituției, vor ajunge, exclusiv,  la copiii defavorizați, la familiile monoparentale și la mamele singure din Sectorul 5, prin intermediul DGASPC.

Prieteniile… înseamnă mereu doar fapte bune! Faptele bune… înseamnă mereu doar prietenii pe viață! In memoriam, Edi Aringhieri. In memoriam, mama mea dragă! Cu respect pentru oamenii buni, Cristian Popescu Piedone și prietenul său Andrea Bocelli”, a fost mesajul lui Piedone,

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre