Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Popescu Piedone și Daniel Băluță au făcut cea mai tare „echipă de demolări”

Cristian Popescu Piedone și Daniel Băluță au făcut cea mai tare „echipă de demolări”
Primarii sectoarelor 4 și 5, Daniel Băluță și Cristian Popescu Piedone au făcut cea mai incredibilă „echipă de demolări”. Cei doi au participat alături de echipele primăriilor pe care le păstoresc la o acțiune de demolare a unor construcții ilegale.

Cristian Popescu Piedone și Daniel Băluță au participat la o acțiune comună pentru a demola o construcție ilegală care se afla jumătate în sectorul 4 și jumătate în sectorul 5. Cei doi primari au făcut o interesantă „echipă de demolări”.

„Daniel Băluță este un exemplu pentru primarii din România!”

Cristian Popescu Piedone l-a felicitat pe Daniel Băluță printr-un mesaj postat pe contul de socializare. „Am participat astăzi la o acțiune comună cu prietenul meu, primarul Sectorului 4, Daniel Baluță, pe care îl felicit pentru încă un mandat de edil!

Când faci treabă, cetățenii văd şi apreciază! Când munceşti în interesul oamenilor, aceştia îți acordă încrederea, iar şi iar! Daniel Băluță este un exemplu pentru primarii din România! Un om care a ştiut să ducă mai departe proiectele bune pe care le-am demarat la Sectorul 4! Mai mult, este un profesionist care a ştiut să modernizeze un sector din toate punctele de vedere!

„Sunt convins că şi din toamnă, primarul de la 4 va colabora la fel de bine cu noul primar de la 5, Vlad Popescu Piedone!”

Piedone și Băluță au făcut cea mai tare „echipă de demolări”

Aşa cum eu, în calitatea mea de primar al Sectorului 5, am demarat ample acțiuni de demolare a construcțiilor ilegale aflate pe domeniul public, şi Daniel face acelaşi lucru pe raza Sectorului 4! Azi… s-a nimerit să demolăm împreună o construcție ilegală!

De ce împreună? Păi, jumătate se afla pe raza Sectorului 5, iar cealaltă jumătate… pe raza Sectorului 4! Proprietarii de case și apartamente din România se pregătesc pentru ce e mai rău. Se schimbă metoda de calcul a impozitelor Sunt convins că şi din toamnă, primarul de la 4 va colabora la fel de bine cu noul primar de la 5, Vlad Popescu Piedone! Pentru că aşa fac primarii care pun înaintea interesului politic… interesul cetățeanului! Cu respect, Primarul Piedone”, a scris Primarul Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre