Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristiano Ronaldo, vacanță de coșmar. 2 milioane de euro făcuți praf!

Cristiano Ronaldo, vacanță de coșmar. 2 milioane de euro făcuți praf!
Când vine vorba de mașini de lux, Cristiano Ronaldo nu se uită la bani. Doar că uneori mai apar și problemele neprevăzute.

A crezut că va avea cea mai frumoasă și liniștită vacanță, dar Cristiano Ronaldo s-a trezit cu o mare belea pe cap.

Cristiano Ronaldo, vacanță de coșmar. Cine i-a făcut praf mașina de 2 milioane de euro

Cristiano Ronaldo a ales să petreacă o vacanță de vis în Mallorca, unde și-a adus și iahtul în valoare de 6,5 milioane de euro, dar și câteva mașini, printre care și Bugatti Veyron, care costă 2 milioane de euro. Potrivit informațiilor oferite de cotidian spaniol AS, ieri, Ronaldo și-a rugat unul dintre angajați să îi mute superba mașină.

Din motive care în acest moment nu sunt cunoscute, bărbatul a pierdut controlul mașinii, iar aceasta a fost izbită de un gard de ciment. Norocul a fost de partea angajatului, care a scăpat fără probleme, însă automobilul are probleme serioase. În acest moment, oamenii legii, care au demarat o anchetă, vor să se facă lumină în acest caz.

Mai are un Bugatti în valoare de 10 milioane de euro

Ronaldo a fost totuși norocos pentru că mai are în garaj încă un Bugatti, mult mai fițos decât cel lovit, a cărui valoare este estimată la 10 milioane de euro. Modelul acesta, pe care sportivul îl are din 2020, a ieșit pe piață în doar 10 exemplare. ”Cele zece mașini ediție limitată se remarcă prin eleganța lor perfectă și frumusețea ca o sculptură, făcând Centodieci o adevărată operă de artă”, a afirmat constructorul.

Are 18 mașini de lux care valorează 21,65 de milioane de euro

Potrivit dailymail.co.uk, Ronaldo are în prezent 18 mașini, a căror valoare ajunge la suma de 21,65 de milioane de euro, informează dailymail.co.uk. De asemenea, deținătorul a cinci Baloane de Aur mai are în Garaj și un Ferrari 599 GTO și un McLaren Senna, dar și două motoare Rolls-Royce: un Cullinan și Phantom Drophead.

Sursă foto: digi sport

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre