Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran, între agonie și extaz. A povestit secretul pe care nu l-a spus nimănui

Cristina Cioran, între agonie și extaz. A povestit secretul pe care nu l-a spus nimănui
Să fii mamă nu e deloc ușor, iar acest lucru îl știe cel mai bine și Cristina Cioran. Vedeta a trecut de la agonie la extaz și invers. Povestea blondei este tulburătoare.

Nevoită să nască prematur, Cristina Cioran a trecut de la agonie la extaz. Sunt puțini care îi cunosc povestea și mai ales faptul că a fost în pragul unei mari depresii.

Când a văzut că micuța ei are probleme, Cristina Cioran a simțit că-și pierde mințile. A trecut de la extaz la agonie și a fost nevoie să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a putea să treacă cu bine peste acel moment pe care spune că nu-l va uita niciodată. Dar totul este bine când se termină cu bine, iar vedeta este acum pe deplin fericită alături de micuța ei. Mai mult, se pregătește intens pentru un nou proiect de televiziune și le-a dat vestea și fanilor care o iubesc.

„Am avut momente când nu mă simțeam împlinită din punct de vedere personal și profesional”

Depresia cauzată de orice situație e periculoasă. Depinde și cât de puternic ești, cum te lupți. Poate duce la gesturi finale. De aceea, să-ți păstrezi sănătatea mintală e cel mai important, atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Am avut momente când nu mă simțeam împlinită din punct de vedere personal și profesional, dar ele au trecut pentru că știu ce e important pentru mine și viața mea și mă bucur mult că am putut să le depășesc. Diagnosticul de depresie nu l-am avut, m-am ferit cât am putut.

Cristina Cioran a fost la un prag de depresie

„Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos”

Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital. Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam.

„Tocmai pentru că pot petrece timp și cu ea și pot să-mi continui și cariera”

Încerc să-mi aleg proiecte care-mi conferă și ceva timp, proiecte pe care să le fac între anumite ore, un anumit interval, în anumite zile, astfel încât să nu-i deranjez prea mult viața Emei. De aceea m-am și implicat în Mămici cu sclipici, de la Antena Stars, tocmai pentru că pot petrece timp și cu ea și pot să-mi continui și cariera, astfel încât să nu fie deranjată relația noastră și programul ei”, a mărturisit Cristina Cioran.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre