Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Spătar a uitat tot ce a fost greu de când are soț milionar. Cererea în căsătorie a fost de vis

Cristina Spătar a uitat tot ce a fost greu de când are soț milionar. Cererea în căsătorie a fost de vis
A divorțat de tatăl copiilor săi cu un mare scandal și de atunci a tot sperat să-l întâlnească pe Făt Frumos.

Cristina Spătar spune că nu i-a fost ușor deloc, dar a ținut mereu capul sus și a crezut în steaua ei norocoasă.

Încercări au fost, însă nici un bărbat din cei alături de care s-a afișat de la divorț nu i-a fost pe plac. Asta până să-l întâlnească pe actualul soț, un milionar cu dare de mână din Vâlcea. Și pentru că a avut răbdare, norocul i-a surâs și acum e o femeie fericită.

Recent, ea a transmis un mesaj în care a spus tot ce simte în acest moment. ”Trecutul este asemeni unui fluviu care dispare din vedere, viitorul este un ocean plin de oportunități și încântare”, a scris Cristina Spătar, pe contul personal de Instagram.

Cristina Spătar s-a căsătorit, după ce s-a logodit în Dubai

Cu ceva timp în urmă, Cristina Spătar i-a spus da iubitului și totul s-a lăsat cu o cununie civilă. Cererea în căsătorie a luat-o prin surprindere chiar și pe vedetă. Cei doi s-au logodit în Dubai, iar martoră și nașă le-a fost cântăreața Claudia Ghițulescu.

Cristina Spătar, alături de soțul milionar

„S-a întors cu buchetul de flori și cu inelul de logodnă. Nu mă așteptam, nici nu știam ce să fac”

„A fost foarte drăguț. Nu știam că atunci se va întâmplă lucrul ăla (n.r. cererea în căsătorie). Mi s-a părut așa, ceva extraordinar. Stând la masă așa, deodată, a dispărut, eu am crezut că e la toaletă, pe undeva, când colo s-a întors cu buchetul de flori și cu inelul de logodnă. Nu mă așteptam, nici nu știam ce să fac. Eu m-am căsătorit pe 10 decembrie. Vorbeam de mult timp despre lucrul asta și în final am făcut pasul.

„Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor”

A fost ceva intim, ceva foarte frumos. Eu am zis că o să fim 4-5 persoane, când colo, au fost și ai lui, și ai mei. Nu știu dacă aș mai putea, dar niciodată nu poți să spui niciodată. Nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor, de binele lor”, a mărturisit Cristina Spătar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre