Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine seamănă Mădălina Ghenea. Sunt ca două picături de apă

Cu cine seamănă Mădălina Ghenea. Sunt ca două picături de apă
Dacă vă întrebați cu cine seamănă Mădălina Ghenea, aceasta arată izbitor ca o faimoasă actriță, iubită de toată lumea. Cele două brunete focoase sunt ca două picături de apă, la distanță de zeci de ani.

Mădălina Ghenea este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Frumusețea ei senzuală, cu o oarecare undă de mister, a făcut mulți bărbați să suspine de dorul ei. 

Actriță și model, Mădălina  trăiește în prezent în Italia, alături de fiica ei în vârstă de 3 ani. De acolo își ține fanii la curent pe rețelele de socializare cu ultimele noutăți din viața ei. Deși majoritatea pozelor oltencei sunt de la evenimente mondene sau apariții de tot felul, aceasta nu se sfiește să apară și naturală, fără machiaj pe ea. 

Cu cine seamănă Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea seamănă izbitor cu Sophia Loren.

Cine se uită cu atenției la trăsăturile focoasei brunete va putea observa cu ușurință că aceasta seamănă perfect cu acea actriță faimoasă, iubită de toată lumea. Sophia Loren și Mădălina Ghenea sunt ca două picături de apă. 

Mădălina este o divă desprinsă parcă din alte vremuri, cu o frumusețe senzuală și o undă de mister, așa că nu e de mirare că a fost comparată în nenumărate rânduri cu mult mai celebra Sophia Loren, pe care, de altfel, olteanca o are și ca model de viață. 

Sophia Loren, model de viață pentru olteancă

Asemănarea este cu atât mai izbitoare cu cât, cele două sunt la fel de înalte, italianca are 1,74 metri, iar românca 1,80. Ambele au buze senzuale, ochi migdalaţi sâni voluptuoşi şi talie subţire. Evident, cea care a profitat de asemănare este Mădălina, care pare că “s-a tunat” cu poza  Sophiei Loren în mână.

Românca a și recunoscut că Sophia Loren este modelul ei în viață. Mai mult decât atât, când bruneta era însărcinată, a primit cadouri pentru bebeluș chiar de la italianca celebră. Cele doua se pare că sunt în relații foarte bune. Rămâne de văzut dacă Mădălina Ghenea va rămâne în istorie la fel ca Sophia Loren. 

Andreea Marin se dă în vânt după acest fel de mâncare. Iată rețeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre