Simona Ionescu / Redactor Șef

Culiță Sterp își pune cenușă în cap. Manelistul a dat prima declarație după accidentul comis. „M-am împăcat cu familia lui Marius pe toate planurile”

Culiță Sterp își pune cenușă în cap. Manelistul a dat prima declarație după accidentul comis. „M-am împăcat cu familia lui Marius pe toate planurile”
Problemele lui Culiță Sterp s-au agravat, iar acum este cercetat și pentru conducere sub influența drogurilor. Artistul a ieșit din conul de umbră în care intrase după accident.

A condus băut, a fugit de la locul accidentului, dar situația lui Culiță Sterp s-a complicat. Acum este cercetat și pentru consum de droguri.

Culiță Sterp își pune cenușă în cap. Manelistul a dat prima declarație după accidentul comis

Ziua de 17 noiembrie i-a adus mult ghinion lui Culiță Sterp. Cântărețul a provocat un accident în Cluj, iar șoferul mașinii lovite a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe 17 noiembrie, Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj, în urma căruia un bărbat aflat la volanul mașinii a avut nevoie de intervenția medicilor. În urma cercetătorilor poliției, s-a descoperit că lăutarul a condus beat, dar acum lucrurile au devenit și mai grav. Potrivit Observator, Culiță este certat acum pentru consumul substanțelor interzise.

A fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive

„Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial.

„A fost cea mai mare palmă primită ca să rămân cu picioarele pe pămân”

Deși toată lumea aștepta o declarație a lui Culiță Sterp, aceasta a venit abia acum, după ce s-a aflat că acesta ar fi consumat și droguri. Pe contul său de socializare, acesta a postat un video în care încearcă să le explice fanilor săi cum ce s-a întâmplat. El i-a cerut scuze lui Marius, șoferul pe care l-a accidentat dar și familiei sale și spune că s-a împăcat cu aceasta „pe toate planurile”.

Tot iertare i-a cerut și familiei sale dar și fanilor care așteptau cu sufletul la gură un semn de la el. Culiță a explicat și motivul pentru care s-a lăsat atât de mult așteptat. I-a fost greu să spună ceva după cele întâmplate. Artistul crede că a avut nevoie de un asemenea șoc pentru a învăța și a promis că viața lui se va schimba radical  de acum încolo.  „A fost cea mai mare palmă primită ca să rămân cu picioarele pe pământ”, i-a asigurat Culiță pe fanii săi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre