Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a reacționat Adrian Minune după ce un hoț l-a prădat. „Bravo, băiatul meu…”

Cum a reacționat Adrian Minune după ce un hoț l-a prădat. „Bravo, băiatul meu…”
Adrian Minune trece prin momente neplăcute, după ce un hoț a vrut să-i arate ce talente are. Din păcate, manelistul l-a depistat.

Recent, Adrian Minune a fost jefuit când se afla la un cunoscut restaurant din București. Ce a făcut lăutarul.

Cum a reacționat Adrian Minune după ce un hoț l-a prădat. „Bravo, băiatul meu…”

Pe pagina sa personală de youtube, Adrian Minune le-a explicat tuturor fanilor săi prin ce situație neplăcută a trecut recent, când s-a trezit că a rămas fără telefoanele mobile, ochelarii dar și o sumă importantă de bani. Adrian se afla în incinta unui restaurant și când a ieșit și-a dat seama ce s-a întâmplat, așa că s-a gândit să-i dea un mesaj hoțului. Cu multă stăpânire de sine, manelistul i-a spus acestuia că poate păstra banii, dar îl roagă frumos să-i dea telefoanele și ochelarii de soare.

Dacă nu tu, trimite un prieten, pune-i pe taxi

Adrian a luat în vedere și faptul că hoțul s-ar putea să nu aibă timp de înapoi obiecte, așa că a spus că-i poate aduce mama lui sau să îi trimită printr-un taxi. „Bravo, băiatul meu, Ești un hoț profesionist. Eu mă duc acum la restaurant și aștept. Că dacă voiam să te bag la pușcărie, ceea ce mie nu îmi place, scriam până acum, dar nu e nevoie să scriu.

Oprește banii și cu asta basta. Ai ce să faci cu banii ăia. Stau trei ore la restaurant, adu-mi telefoanele…Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi. Trei ore te aștept”, a mărturisit Adrian Minune.

L-a vizitat pe hoț acasă

De asemenea, Adrian Minune spune că l-a vizitat pe hoț și acasă, dar mama acestuia i-a spus că e plecat. El spune că nu vrea sub nici o formă să-i facă reclamație la poliție, pentru că știe că a mai fost închis de alte ori. Dar dacă acesta nu va înțelege, atunci va alege să vorbească cu oamenii legii.

Sursă foto: redactia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre