Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a reușit Kira Hagi să lucreze pentru Netflix, într-un proiect a lui Michele Obama

Cum a reușit Kira Hagi să lucreze pentru Netflix, într-un proiect a lui Michele Obama
E extrem de talentată, iar Gheorghe Hagi se mândrește cu ea. Ce vis are Kira Hagi și cum a reușit să câștige audiența pentru Netflix.

Chiar dacă este la început de drum, are multe dorințe și e convinsă că toate se vor împlini. Kira Hagi a povestit cum a ajuns să lucreze cu Michelle Obama.

Cum a reușit Kira Hagi să lucreze pentru Netflix

Într-o intervenție la Antena 3, fiica regelui fotbalului românesc a făcut destăinuiri de suflet. Tânăra a mărturisit care este visul său cel mai mare, dar și punctul principal de pe lista de obiective. „Cel mai mare vis al meu e să fiu fericită. Fericirea înseamnă a fi înconjurat de oameni dragi, de a fi iubit, apreciat, respectat. Atâta timp cât ai lucrurile acestea în fiecare zi, mi se pare că poți face orice.

Îmi doresc să colaborez cu actori mari și actori, nu știu. Dacă e să vă mărturisesc ceva, îmi doresc să lucrez cu Meryl Streep. Este un vis, dar e mai mult un obiectiv pe care mi l-am scris, dar nu constă totul în asta. Îmi doresc să lucrez și să colaborez cu oameni talentați din industrie”, a mărturisit actrița.

“Este istoria gastronomiei”

În prezent, Kira Hagi este angrenată într-un frumos proiect al companiei Netflix, alături de Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a Americii. Kira a explicat și cum a reușit să câștige audiența pentru rolul din serialul Gofre și Mochi.

“Eu colaborez cu un studio de dublaj, aici, în România. Ei lucrează cu Netflix direct. Și m-au contactat pe mine, mi-au spus că m-au văzut în anumite proiecte și dacă doresc să vin să dau audiție Nu știam proiectul, dar fiind un job am zis: Prima! Mă găsiți acolo la prima oră. Și am ajuns acolo, am dat audiția și a fost foarte bine.

Dublez vocea personajului Gofre, din serialul Gofre și Mochi, produs de Michele Obama. Pentru copii. Este istoria gastronomiei”, a mai declarat Kira, la Antena 3.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre