Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum afli cât îți permiți să cheltuiești de Black Friday. Dacă îți socotești bine bugetul, rămâi și cu ceva în pușculiță

Cum afli cât îți permiți să cheltuiești de Black Friday. Dacă îți socotești bine bugetul, rămâi și cu ceva în pușculiță
Black Friday se apropie cu pași repezi, spre marea bucurie a românilor, care se vor înghesui să achiziționeze produsele dorite.

Brandurile sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea promoțiilor pentru Black Friday. Iată la ce trebuie să fiți atenți.

Cum afli cât îți permiți să cheltuiești de Black Friday. Dacă îți socotești bine bugetul, rămâi și cu ceva în pușculiță

Cum să cumpărăm tot ce ne dorim de Black Friday și să nu cheltuim prea mult? E posibil așa ceva? Dacă țineți cont de aceste sfaturi, nu veți cumpăra doar de dragul de a face shopping și veți constata că portofelul nu s-a subțiat prea mult. Pentru a avea un Black Friday așa cum vă doriți, primul lucru care trebuie făcut e să verificați prețurile originale cu mai mult timp înainte.

Nu de alta, dar ca să pară că au cele mai mari discounturi, brandurile și retailerii obișnuiesc să umble la prețuri în așa fel încât diferența să fie foarte mare. Doar așa vă veți da seama de ofertele reale și nu veți fi păcăliți.

Atenție mare la returnare

Fiți extrem de atenți și la politicile de retur ale site-urilor sau magazinelor de unde achiziționați. E foarte important să știți dacă acceptă sau nu retururi, pentru că nimeni nu-și permită să piardă bani. Stabiliți, de la bun început, un buget pe care urmează să-l folosiți pentru a cumpăra ceea ce vă face cu ochiul și încercați, pe cât posibil, să nu-l depășiți.

Faceți liste cu ce vă trebuie cu adevărat

De asemenea, faceți întotdeauna o listă cu lucrurile de care aveți nevoie cu adevărat dar și încă o listă cu lucrurile pe care vi le doriți, dar care nu sunt chiar urgență majoră. Este o metodă extraordinară care vă ajută să faceți achizițiile dorite și să vă și răsfățați. Și pentru că se apropie și sărbătorile de iarnă, ar fi indicat să încercați să cumpărați de acum și cadourile. Veți vedea cât de bine vă veți simți în decembrie când banii vor rămâne în buzunar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre