Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Ben Affleck. Imaginile vorbesc de la sine

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Ben Affleck. Imaginile vorbesc de la sine
Imagini care vorbesc de la sine. S-a terminat cu speculațiile, ceea ce se vede în filmare nu mai lasă loc de interpretări.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck și-au reluat cât se poate de serios povestea de dragoste încheiată în urmă cu aproape 20 de ani. Sunt maturi acum, mai deștepți, știu  că nu e momentul să lase să treacă pe lângă ei așa o oportunitate. Cele două vedete au fost filmate în timp ce se sărutau duminică într-un restaurant din Los Angeles. Imaginile confirmă astfel zvonurile că şi-au reluat relaţia.

Mai multe fotografii și o înregistrare video realizate de paparazzi şi publicate în New York Post luni îi arată pe cei doi artişti în timp ce se sărutau şi luau masa duminică alături de membri ai familiei lui Jennifer Lopez, în celebrul restaurant Nobu din Malibu, un cartier din vestul oraşului Los Angeles.

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Ben Affleck

În imagini se vede cum cântăreața îl mângâie tandru pe obraji pe Ben Affleck, pentru ca mai apoi să îl tragă înspre ea și să îl sărute pasional, fără să mai țină cont că se află într-un local public. Faptul că și familia era de față întărește și mai mult faptul că cuplul Bennifer s-a reformat pe bune și că cele două vedete au planuri serioase de data aceasta.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi Bennifer, au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000.  Jennifer a primit din partea lui Ben Affleck  un inel de logodnă spectaculos. Acesta includea un diamant roz de 6,1 carate. Cu o zi înainte de nunta programată în 2003, Jennifer și Ben au anulat ceremonia. Iar peste câteva luni s-au despărțit.

Cum și-au refăcut viețile Jennifer și Ben

După o altă logodnă eșuată, anul acesta, Jennifer s-a reîntors în brațele fostului logodnic. În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles şi Miami. dar imaginile surprinse ieri sunt primele cu gesturi așa tandre li evidente între cei doi,.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony la doar cinci luni după despărţirea ei în 2004 de Ben Affleck. Cu acesta a și făcut doi copii, gemeni. La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018. Cei doi actori au împreună trei copii.

Sursa foto: YouTube, Instagram

Moby Dick, balena ucigașă, a existat un adevărat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre