Succesul lui Ben Affleck pare de neoprit, acesta va fi protagonistul celui mai nou film produs de unul dintre autorii cei mai originali de la Hollywood, Rodríguez. Asta în timp ce Jennifer Lopez, fosta sa logodnică, l-a reprimit în viața ei după ce i-a  dat papucii ultimului logodnic, Alex Rodriguez.

Actriţa braziliană Alice Braga a fost cooptată de cineastul Robert Rodríguez pentru juca în noul său film, Hypnotic. Acesta e un thriller care îl va avea ca protagonist pe Ben Affleck, potrivit portalului Deadline. Ben Affleck va juca rolul unui detectiv care vrea să elucideze misterioasa dispariţie a fiicei sale. El se implică în anchetă în timp ce încarcă să rezolve o serie de jafuri şi de crime sofisticate.

Robert Rodríguez a scris scenariul pentru Hypnotic alături de Max Borenstein. Acesta din urmă e cunoscut ca scenarist al unor filme celebre. Printre ele amintim: Kong: Skull Island (2017), sau Godzilla vs. Kong (2021). Rodríguez, care regizează acest thriller, este de asemenea producătorul filmului.

Succesul lui Ben Affleck

Cineastul hispanic este unul dintre autorii cei mai originali de la Hollywood. Filmografia lui cuprinde titluri ce combină genul „gore” şi violenţa din filmele destinate adulţilor, precum Sin City (2005), From Dusk Till Dawn (1996) sau Planet Terror (2007), cu genul fantastic pentru adolescenţi, precum seria Spy Kids sau We Can Be Heroes (2020).

Pe de altă parte, Ben Affleck se poate lăuda cu două premii Oscar. Primul l-a câștigat pentru Cel mai bun scenariu original cu Good Will Hunting (1997), alături de Matt Damon. Al doilea a fost pentru Cel mai bun film Argo (2012) pe care l-a şi regizat. Dar, mai ales, Ben Affleck se poate lăuda cu noua sa veche cucerire, Jennifer Lopez. Care imediat ce a rupt logodna cu Alex Rodriguez i-a căzut în brațe. Se preconizează că filmările la Hypnotic vor începe în luna septembrie la Austin.

JLo poate avea motive de gelozie

Pe de altă parte, Alice Braga va putea fi văzută anul acesta în Queen of the South (Regina Sudului, un serial în care o interpretează pe Teresa Mendoza. personajul a fost creat special pentru ea de scriitorul spaniol Arturo Pérez-Reverte. Cel de-al cincilea şi ultim sezon va fi difuzat în data de 9 iunie.

În august, vedeta va fi prezentă pe afişul noului lungmetraj The Suicide Squad, al regizorului James Gunn, în care joacă alături de Margot Robbie, Idris Elba şi John Cena.

Sursa foto: Instagram

Când o va naște Meghan Markle pe fetița sa și a prințului Harry

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp