Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum i-a șocat Bănică junior pe cei trei chefi la cuțite

Cum i-a șocat Bănică junior pe cei trei chefi la cuțite
Ștefan Bănică și băiatul acestuia, Ștefan Radu Bănică Jr., au fost, aseară, concurenți surpriză la emisiunea Chefi la cuțite. Finalul a fost neașteptat, iar seniorul a învățat o mare lecție.

Surpriză de proporții la cel mai celebru show culinar difuzat de o televiziune din România, și anume ”Chefi la cuțite”, difuzat luni seară pe postul Antena 1. Emisiunea a avut ca temă prepararea bucatelor tradiționale românești. Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, împreună cu prezentatoarea Gina Pistol au avut parte de candidați care au prezentat rețete deosebite, pentru care jurații au acordat de multe ori cuțitul de aur.

Ștefan Bănică și băiatul acestuia, surpriza serii

Surpriza serii a fost cuplul de concurenți format din celebrul cântăreț Ștefan Bănică și băiatul acestuia, Ștefan Radu Bănică.Cei doi au decis să facă un preparat exotic. Mai precis, a fost vorba de pui asiatic cu orez din Italia, care a fost condimentat cu suc de portocală și oțet balsamic, preparatul fiind  ideea lui Radu Bănică. De altfel, în timp ce fiul său, adolescent, gătește ca un maestru, artistul recunoaște că e „tămâie” în bucătărie, nefiind în stare decât, maxim, să își prăjească ouă.

Astfel, maestrul de ceremonii în bucătărie nu a a fost celebrul cântăreț Ștefan Bănică, care a mărturist că el nu știe decât să facă ouă prăjite, ci fiul lui,  Radu,  care ar fi dorit să facă paste deoarece le apreciaza enorm.

„Sunt primul din familie care vrea să se facă actor”

„Sunt primul din familie care vrea să se facă actor”, le-a spus Ștefan Radu juraților. Ștefan Radu Bănică are 18 ani. El a mărturisit că îi place muzica, dar că joacă de doi ani într-un spectacol la Teatrul de Comedie, instituție unde joacă și tatăl său. El a spus că îi place să gătească foarte mult. Acest lucru a fost confirmat de tatăl lui, care a povestit că atunci când băiatul lui gătește, toată familia vine la masă. Băiatul lui Ștefan Bănică a mai spus că visul lui este să devină actor, motiv pentru care va susține examenele la facultatea de profil.

Ștefan Radu Bănică a primit de la cei trei jurați cuțitul de aur

Preparatul a fost apreciat de toți cei trei jurați, care inițial au crezut că a fost făcut de un șofer de tir sau de raliu. Mare le-a fost mirarea celor trei jurați când ușile s-au deschis iar în fața lor au apărut cei doi celebri concurenți. Toți cei trei jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa preparatului, care a fost gătit de adolescentul lui Bănică, potrivit declarației celebrului tată care a recunoscut că a venit să îl încurajeze. Așa cum era de așteptat, băiatul celebrului cântăreț a primit din partea tuturor celor trei jurați cuțitul de aur.

Un dealer de antichități caută o familie dintr-o fotografie veche de 100 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre