Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum muncește Loredana când nu e pe scenă. Imagini inedite

Cum muncește Loredana când nu e pe scenă. Imagini inedite
Loredana Groza este  cu adevărat ceea ce putem numi o vedetă adevărată. Artista trecută de 50 de ani nu numai că arată superb, dar știe cum să se pună în valoatre. Și nu contenește să își surprindă fanii exploatând noi genuri muzicale, în permanență.

Loredana Groza le arată, azi, fanilor ei, cum muncește ea atunci când nu se află pe scenă, la concerte. Mereu „în priză”, Loredana Groza este preocupată să scoată pe piață melodii noi, iar cea mai recentă a fost lansată zilele trecute. Acum ea a distribuit, pe Facebook,  câteva imagini din momentele în care filma videoclipul piesei Roata.

Cu versuri care seamănă cu o incantație, piesa lansată săptămâna trecută  se apropie deja de 100.000 de vizualizări. De asemenea aceasta beneficiază de un clip spectaculos. Dacă ne uităm numai la ținutele Loredanei, e clar că bugetul alocat a fost unul semnificativ

Loredana Groza muncește din greu și când nu este pe scenă

Loredana Groza este o artistă extrem de activă. Ea este cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, prezentatoare TV, autoare, dansatoare, antrenoare în show-ul muzical Vocea României în primele 7 sezoane, precum și imaginea unor produse cosmetice. Cu mai multe filme și seriale Tv la activ, Loredana Groza joacă, mai nou, în serialul „Lasă-mă, îmi place. Camera 609”. Recent, a apărut alături de Mickey Rourke, în lungmetrajul 21 de rubine.

Când nu este pe scenă, la concerte, Loredana Groza muncește intens și e atentă la fiecare detaliu (Sursa foto: captură video Facebook)

Mereu atentă la felul în care arată, diva nu face rabat de la ceea ce o menține în formă. Ea are o alimentație echilibrată, consumă alimente care îi păstrează aspectul tânăr și sănătatea. Și, în plus, face sport pentru a  se menține suplă și în formă. Toate acestea se văd și în filmarea distribuită în care pregătește clipul pentru noua sa piesă.

Pentru piesa Roata, Loredana Groza a compus muzica, alături de Cristi Pascu, care și cântă linia melodică. Versurile îi aparțin poetului Constantin Romulus Preda. Fanii Loredanei au fost de-a dreptul impresionați de noua piesă lansată de artista pe care o numesc „Vocea numărul 1 a României”. Nu puțini au fost aceia care i-au scris artistei ca și-ar dori ca aceasta să fie piesa care să reprezinte țara noastră la Eurovision.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre