Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru se bagă în scandalul momentului,  Diana Șoșoacă – RAI UNO. Pune paie pe foc

Dan Negru se bagă în scandalul momentului,  Diana Șoșoacă – RAI UNO. Pune paie pe foc
E scandalul momentului. Luni, 13 decembrie, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un imens scandal la Parchet, unde soțul ei era audiat. A strigat, a acuzat jurnaliștii români și pe cei de la RAI UNO care îi solicitaseră un interviu. Dan Negru bagă și el bățul prin gard.

Soțul senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă a primit control judiciar pentru 60 de zile, pentru ultraj după ce a agresat un polițist. Totul s-a petrecut în timpul unui interviu acordat pentru RAI UNO, pe tema vaccinului anti-COVID. Dan Negru se bălăceaște prin Dubai, dar a ținut să spună ce crede despre acest scandal.

Dan Negru se bagă în scandalul Diana Șoșoacă – RAI UNO

Dan Negru a împlinit 50 de ani, din care 30 de ani în radio și televiziune. Este unul dintre discipolii lui Valeriu Lazarov, unul din cei mai importanti producători de televiziune din lume. De la acesta a învățat multe despre ce se întâmplă în televiziuni.

Scandalul în care este implicată senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă și soțul acesteia nu l-a lăsat indiferent pe ”Regele audiențelor”.

Diana Șoșoacă a susținut că reporterii de la televiziunea RAI au vizitat-o pentru a îi pune o serie de întrebări, dar nu au respectat convenția făcută. La fața locului a fost chemat un echipaj de poliție. Dumitru-Silvestru Șoșoacă ar fi lovit unul dintre polițiști, după care a fost imobilizat și încătușat.

Mesajul lui Dan Negru

Dan Negru a făcut o postare în mediul online. Vedeta Antena 1 a explicat ce jocuri fac unele televiziuni.

”Aiurea! RAI performează în divertisment tv, dar e părtinitoare politic de ani de zile. Trustul face jocuri politice. Divertismentul tv pe care îl promovează trustul cu formate internaționale cu bucătari, talent show-uri muzicale sau reality-uri încercă să curețe imaginea murdară politică pe care o are.

E o practică des folosită în trusturi media europene sau americane. Faci divertisment tv cu show-uri scumpe pe o tv generalistă. Acoperi astfel manipularea politică pe care celelate televiziuni din trust o fac.”, a transmis Dan Negru, pe Facebook.

Vedeta le-a transmis admiratorilor săi să nu se mai uite admirativ la orice se întâmplă în alte țări.

”Asta face RAI! Cele trei rețele de televiziune RAI sunt împarțite de principalele grupări politice din Italia: Rai Uno este pro-guvernamental Rai Due este de centru-dreapta RaiTre este de centru-stânga chiar dacă acum conducerea RAI Tre este pro Movimento 5 Stelle. E tot un joc politic. Nu vă mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi.”, a mai scris Dan Negru.

Opinia lui Dan Negru nu trebuie citită în cheia că ar fi de acord cu modul în care s-au purtat senatoarea Diana Șoșoacă și soțul ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre