Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru tratat regește la Kanal D. Cu ce l-au atras turcii

Dan Negru tratat regește la Kanal D. Cu ce l-au atras turcii
Vestea plecării lui Dan Negru de la Antena 1 a șocat toți românii. Ce se ascunde în spatele ușilor închise?

Sursele spun că negocierile lui Dan Negru cu Kanal D ar dura de mult și prezentatorul a luat decizia finală la începutul acestui an.

Dan Negru tratat regește la Kanal D. Ce i-au oferit turcii

Dan Negru a încheiat colaborarea cu Antena 1, a rămas în relații de prietenie cu toată lumea și a început un nou capitol din viață la Kanal D. Sursele spun că a plecat cu toată echipa lui și ar fi spus că nu mai vrea să audă nici de emisiunea Te pui cu blondele, nici de Revelioanele cu măști.

Pentru că vrea să facă doar divertisment de calitate, cu mulți invitați și surprize inedite. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, îl vom putea vedea pe Dan Negru pentru început cu show-uri de „Sfântul Valentin”, de Dragobete sau de Mărţişor.

Salariu de 25.000 de euro

Se știe că Dan Negru nu acceptă prea multe lucruri, iar oferta primită de la turci a fost extrem de bună. Se pare că multe televiziuni ar fi vrut să-l ia, dar a existat un lucru care l-a făcut să refuze: i s-a propus o coprezentatoare. Cât privește negocierile cu Kanal D, sursele susțin că ar fi început din decembrie și ar fi semnat noul contract imediat după trecerea în noul an.

Se pare că Regele audiențelor ar fi bătut palma pentru 25.000 de euro lunar, la care se adaugă și multe alte bonusuri, respectiv abonamente la SPA și la clinică medicală, dar și mașină. Din tot ce a scris sau a spus, Dan Negru a vrut să tragă și un semnal de alarmă către marii angajatori din presă, atnționându-i că oamenii trebuie plătiți și pentru valoarea și calitatea muncii lor.

Lecție de fair play

Dan Negru a dat și prima declarație după ce a plecat de la Antena 1, care a fost o adevărată lecție de fair play. „Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc! Porecla „regele audienţelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi. (…)

Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei. Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!”, a spus Negru pe contul său de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre