Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu critică aspru vedetele din România care se droghează. „Marș! Sunteți o rușine și atât!”

Dana Budeanu critică aspru vedetele din România care se droghează. „Marș! Sunteți o rușine și atât!”
În timp ce colegii de breaslă, dar și românii au rămas șocați de moartea lui Stephan Pelger, pe Dana Budeanu nu a impresionat-o deloc.

Creatoarea de modă a fost extrem de dură și a explicat că s-a săturat până peste cap de drogații din showbizz-ul românesc și depresiile acesta, motivând că sunt o rușine pentru industria modei.

Bruneta i-a pus la zid pe cei care au luptat cu depresia și l-a criticat și pe regretatul Pelger. „Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood! Săracilor sunteți dân Militari, dân Berceni și dă la țară! Marș la muncă că a venit factura la gunoi.

„Adolescenții se uită la voi și cred că asta e viața, scamelor”

Giancărilor, lăsați-ne cu depresiile și harnelile voastre! Marș! Sunteți o rușine și atât! Adolescenții se uită la voi și cred că asta e viața, scamelor! Viața luzărilor drogatz înseamnă credință, iubire, putere, încredere. Marș!”, a scris Dana Budeanu pe contul său de socializare.

Dana Budeanu dă de pereți cu vedetele țării

„Toate putorile au depresie”

De aceeași părere cu Dana Budeanu este și unul dintre nepoții lui Gigi Becali, Lucian care, la rândul său, a spus că depresia există doar la cei care nu muncesc. „Toți depresivii, aka drogații își pun ștreangul,nene, bă băieți dacă ați munci ceva cu adevărat n-ați avea timp de dependente de droguri, după care vezi doamne voi „cădeți în depresie”!

Munca vindecă depresia, 100%! Toate putorile au „depresie”, mă, sărăcuții de ei, de la atâta lene și droguri fac depresie! N-am auzit vreun muncitor de la IMGB să facă depresie!”, a postat Lucian Becali pe contul de socializare.

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în atelierul său

Cunoscutul designer Stephan Pelger s-a spânzurat în atelierul său din București cu câteva zile în urmă. Acesta a avut o viață grea și spunea că a suferit cu depresia încă de la zece ani, când a fost prima dată internat în spital. Apropiații bărbatului știau de problemele lui cu drogurile și alcoolul, de internările la dezintoxicare, însă nimeni nu s-a gândit vreodată că ar putea recurge la un asemenea gest.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre