Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil îl răzbună pe Răzvan Simion? I-a dat replici răutăcioase Lidei Buble, în timp ce fostul se făcea că nu o vede

Dani Oțil îl răzbună pe Răzvan Simion? I-a dat replici răutăcioase Lidei Buble, în timp ce fostul se făcea că nu o vede
În prima săptămână de la lansare, noua piesă a Lidiei Buble a fost ascultată de peste 400.000 de fani. Artista face turul televiziunilor pentru a o promova și a ajuns chiar și în fața fostului iubit, Răzvan Simion. Acesta a tratat-o cu spatele, iar Dani Oțil a ironizat-o fără milă.

Lidia Buble vrea ca noua ei piesă să ajungă hit și o promovează cu toate ocaziile. S-a dus chiar și la ”Neatza cu Răzvan și Dani” chiar dacă acolo știa că se va reîntâlni cu fostul ei iubit și impresar, Răzvan Simion.

Totodată, revederea nu a fost cel mai rău lucru care i se putea întâmpla. Ci interacțiunea cu Dani Oțil, care a ținut să arunce săgeți usturătoare către artistă.

Lidia Buble are succes cu noua melodie

Lidia Buble a avut o apariție spectaculoasă la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”. A vorbit despre noua ei piesă, „Extrapolam”, care se bucură de success. La mai puțin de o săptămână de la lansare, piesa a fost văzută de aproape 420.000 de fani.

La un moment dat, însă, a fost ironizată în direct chiar de Dani Oțil. Artista tocmai anunțase că va lansa un album în primăvara anului 2022. Vedeta a mai spus că un alt vis măreț este pe cale să i se îndeplinească.

Se anunță „Karma”, dar Dani nu e impresionat

Fosta concurentă de la „Asia Express” a spus că, în curând, își va lansa propriul parfum, care se va numi „Karma”.

„Am visat la asta de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, eu am o pasiune foarte mare și pentru parfumuri. În cel mai scurt timp voi lansa parfumul la care am visat de o viață. Nu există zi de la Dumnezeu să nu fiu întrebată ce parfum folosesc”, a declarat vedeta.

Dani Oțil a reacționat neașteptat atunci când a auzit că Lidia Buble va lansa un parfum. Prezentatorul TV nu s-a putut abține să nu facă o remarcă puțin răutăcioasă pe seama subiectului. ”Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri”, a spus Dani Oțil.

”Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile”, a încercat Lidia Buble să depășească momentul stânjenitor. Răzvan Simion n-a avut, însă, nici o reacție. Co-prezentatorul a stat ascuns, cu ochii în alte colțuri ale platoului, pe durata prezenței ei.

Dani Oțil, ostil și cu Sore

Probabil, Dani Oțil crede că este haios. Nu toată lumea este de acord, înă. Și Sore a fost invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani” alături de Adi Sînă. Moderatorul a început să o tachineze pe artistă, așa cum face de obicei cu multe vedete de la noi.

Sore a rămas total uimită atunci când Dani Oțil, într-o discuție pornită de la TikTok, a numit-o pălugă și băiețoasă, atât pe ea cât și pe Alina Eremia, cu care o confundă deseori. „Eu nu mai vin aici!”, a spus Sore, râzând amarnic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre