Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, lecție de viață pentru fiul său: „Tiago, atunci când îți alegi o soție, e important…”

Dani Oțil, lecție de viață pentru fiul său: „Tiago, atunci când îți alegi o soție, e important…”
Că Dani Oțil își iubește soția nu are nimeni vreun dubiu. Dovezile de dragoste se țin lanț în căsnicia lor, iar fiul pe care el și Gabriela îl au împreună le face zilele și mai fericite. De când a devenit tată, îndrăgitul prezentator este foarte atent la educația pe care i-o dă fiului și o completează cu multe sfaturi bărbătești și lecții de viață pe care le consideră utile. 

Nu numai Gabriela îl iubește pe Dani Oțil, dar și soacra îl iubește mult pe acesta. La început, între ei nu a fost dragoste la prima vedere. Dar lucrurile s-au schimbat. Femeia  știe cum să-l răsfețe pe ginerele ei ori de câte ori are ocazia, mai ales că este conștientă că fiica sa nu face astfel de lucruri.

Dani și Gabriela Oțil au împreună un fiu, căruia, prezentatorul, îi dă de mic sfaturi despre cum să aibă succes în relații (Instagram)

Mama soacră i-a pus în farfurie lui Dani Oțil ciorbă de perișoare cu afumătură, o rețetă specială, gătită pentru el, și pe care acesta a savurat-o cu toată ființa. A mărturisit că nu a mai avut parte de un astfel de meniu de mult timp. Mai exact de 50 de zile, timp în care a fost plecat din țară la filmările pentru noua emisiune. Nu a ratat ocazia să îi dea o lecție de viață fiului său.

Dani Oțil, lecție de viață pentru Tiago

Tiago, te rog mult de tot să te gândești că atunci când îți alegi o soție, e important ca maică-sa să gătească foarte bine”, i-a spus Dani Oțil, fiului său.

E lucru știut, dragostea soacrei se vede în oală sau cratiță, așa că, în cazul lui Oțil, a urmat și felul doi, la fel de savuros.

Dani Oțil a filmat de-a dreptul ceaunul în care au fost gătite sarmalele, pe un pat generos de varză și cu bucăți de cârnați alături. „Bucurați-vă că avem mâncarea asta în România! Și bucurați-vă și de soacre!”, a declarat Dani Oțil. 

Inițial, soacra nu l-a vrut pe Oțil în preajma Gabrielei

Dani Oțil și Gabriela s-au cunoscut în 2018 și, după o relație care a fost mult timp extrem de discretă, au oficializat-o, iar anul trecut cei doi au făcut nunta. Într-un interviu mai vechi, fotomodelul a recunoscut că, inițial, mama ei nu a agreat relația. Între timp, legătura dintre Dani Oțil și soacra sa nu doar că s-a consolidat, ci s-a transformat radical. „Acum este mai întâi Dani și pe urmă eu”, a mărturisit Gabriela Oțil.

Mama ei îi ajută mereu când vor să plece în vacanțe singuri și, în plus, a devenit o persoană cheie în afacerea pe care îndrăgitul om de televiziune o are. Soacra lui Dani Oțil este angajată la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București. Ea se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa, facturile și se asigură că este mereu curățenie. „E aproape șefa mea”, a povestit Dani Oțil într-o ediție a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri