Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil nu mai vrea să vină la serviciu. Zice că nu mai suportă situația – Exclusiv

Dani Oțil nu mai vrea să vină la serviciu. Zice că nu mai suportă situația – Exclusiv
Dani Oțil s-a supărat rău după ce a constatat că banii lui se duc pe apa sâmbetei. De data asta n-a fost de vină soția.

Dani Oțil a declarat în direct că nu mai suportă situația în care se află la locul de muncă, așa că vrea să ia atitudine.

Dani Oțil nu mai vrea să vină la serviciu. Cineva i-a furat boabele de cafea. Exclusiv

Prima zi a săptămânii n-a fost deloc una plăcută pentru Dani Oțil. Prezentatorul s-a supărat teribil când a văzut că nu mai e cafea. Nu de alta, dar cu doar câteva zile în urmă a cumpărat un kilogram. Ce s-a întâmplat, de fapt? Unul dintre colegii vedetei, văzând că se consumă prea multă licoare, a ascuns boabele, care nu mai putut fi găsite nici măcar de el.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, nu s-au mai găsit nici biscuiții cu ciocolată pe care Dani și Răzvan îi consumă dimineață de dimineață. În consecință, Dani s-a enervat și a pus piciorul în prag: nu mai vine la serviciu până când problema nu s-a remediat. E lesne de înțeles că această răbufnire a prezentatorului i-a făcut pe colegi să leșine de râs.

Cum au petrecut de Haloween Dani și Gabriela

Rețelele de socializare s-au umplut de tot felul de fotografii, mai mult sau mai puțin șocante de la petrecerea de Haloween. În ceea ce îi privește pe Dani și Gabriela aceștia au fost cei mai cuminți. Ei au ales să poarte două costume de blugi și două pălării și să facă o fotografie drăguță într-un cadru de poveste.

Gabriela s-a așezat în brațele iubitului său soț, fericită că are așa ceva la ușă. Oare să nu fi vrut prezentatorul să scoată bani din buzunar pentru costume senzaționale? Nu de altceva dar, de când s-a căsătorit, tot bate apropouri că finanțele i se cam scurg printre degete. Indiferent care ar fi răspunsul, Dani Oțil și Gabriela sunt o familie fericită și împlinită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre