Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil și-a pus familia la respect. E cu nervii la pământ. „Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate.”

Dani Oțil și-a pus familia la respect. E cu nervii la pământ. „Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate.”
De când a devenit tătic, Dani Oțil are responsabilități uriașe. Iar buzunarele au început să se cam golească.

De când a venit anotimpul rece, Dani Oțil e cu nervii la pământ. Îi e din ce în ce mai greu cu cheltuielile.

Dani Oțil și-a pus familia la respect. Are o povară ce-l apasă

În cea de-a doua ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, proaspătul tătic n-a mai rezistat și a spus tot ce are pe suflet. Se simte prins la înghesuială, așa că a făcut un consiliu de familie ca să rezolve cât urgent problema. Ce s-a întâmplat de fapt cu Dani? De când a văzut ce valoare avea factura de curent, a rămas marcat.

„De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile”

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”, a povestit Dani Oțil.

Care sunt primele măsuri luate

Dani a luat urgent și primele măsuri și a stins toate luminițele decorative pe care le-a pus soția de sărbători. În plus, i-a explicat soției că s-a terminat cu vizionatul filmelor pe Netflix zi și noapte și i-a mutat masa de machiaj la lumină.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție.”, a spus hotărât Dani Oțil.

Revelion în pivniță la Corbeanca

Cât privește Revelionul, pentru prima dată în 12 ani, Dani l-a petrecut acasă. Dar trecerea dintre ani l-a prins în pivniță alături de soție și socrii.

„E primul Revelion în 12 ani acasă. Ne-am pupat la 12:40. Știi cum e să faci Revelionul în pivnița la Corbeanca? Cel mai greu a fost să le zicem socrilor că ne este somn…”, a mărturisit Dani Oțil. Pe de altă parte, Dani a spus și ce planuri are cu băiețelul lui în acest an:  „Eu vreau să îl învăț pe asta mic să înoate de la 6 luni”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre