Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu e pus pe glume. S-a pozat cu ultima mașină pe care și-a luat-o

Daniel Onoriu e pus pe glume. S-a pozat cu ultima mașină pe care și-a luat-o
Îl iubește pe Dumnezeu care i-a dăruit cel mai frumos lucru de pe pământ: viață. De aceea, Daniel Onoriu nu se lasă și vrea să-și revină cât mai repede cu putință.

Daniel Onoriu se luptă din răsputeri să redevină omul care a fost. Și are toate șansele să reușească.

Daniel Onoriu e pus pe glume. Fanii se bucură să vadă că e pe drumul cel bun

După ce a ieșit din spital, Daniel Onoriu face tot ce-i stă în putință pentru a redeveni bărbatul puternic care a fost odată. Lângă el se află toată familia, iar acest lucru îi dă acestuia o stare de bine și de siguranță. Recent, vedeta a glumit și postat o fotografie pe contul său de socializare, dar și câteva cuvinte, care i-au făcut pe fanii săi să înțeleagă că Daniel își va reveni.

„Mi-am luat mașină cabrio”, a scris acesta. Fanii au sărit imediat cu mesaje de încurajare: “Mare pilot … , mașini cabrio , moticiclete … , ai avut si o sa mai ai … , sunt bunuri care se cumpara … Sa te pui tu pe picioare … , sa le poți din nou încăleca … Multă sănătate maestre al sportului, Numa bine si revenire cat mai rapida maestre”, au fost doar câteva dintre cuvintele internauților.

Îi va da sau nu în judecată pe medicii din Turcia?

După ce a stat 105 zile în spital, a vomitat doi litri de sânge, Daniel Onoriu e iubit de Dumnezeu și își revine. Vedeta se recuperează și toată lumea așteaptă să vadă dacă îi da sau nu în judecată pe medicii din Turcia care aproape l-au omorât. „Decizia îi aparține în totalitate lui, dacă mă întrebi pe mine mie mi-ar plăcea, deoarece consider că e o variantă corectă și trebuie să primească explicații.

El va decide când, cum și dacă va acționa în judecată. Medicii de aici au spus la început că l-au măcelărit cei din Turcia, nu pot să spun de cei din Turcia care n-au nicio explicație, bine, nici nu s-a vorbit cu ei. Familia a căutat la un moment dat să ia legătura cu ei. Au mers acolo la clinică, când Daniel era în comă, le-au spus pe ce tratament e Daniel, dacă mai e ceva de făcut, dar au dat din umeri”, a declarat mătușa lui, Rebeca Onoriu la un post de televiziune.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre