Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu, tot mai greu de înțeles de către fani. Joacă alba-neagra cu divorțul. Ce are de gând

Daniel Onoriu, tot mai greu de înțeles de către fani. Joacă alba-neagra cu divorțul. Ce are de gând
După declarațiile șocante de la evenimentul sportiv de la Câmpulung Muscel, Daniel Onoriu face altele. Nimeni nu mai știe ce să creadă.

Daniel Onoriu își revine încet, încep, dar începe să-i uimească pe toți cei care îl cunosc. Ce a mai făcut pilotul de raliuri.

Daniel Onoriu, tot mai greu de înțeles de către fani. Joacă alba-neagra cu divorțul. Ce are de gând

Zilele trecute, Daniel Onoriu a declarat pe rețelele de socializare că vrea să divorțeze de soția sa, cea care i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieții, cu care este căsătorit de șase ani. În cadrul unei emisiuni însă, pilotul a spus că totul a fost o glumă, afirmând și care a fost motivul acestor vorbe grele. Se pare că a fost foarte deranjat de faptul că soția nu vrea să facă copii și nu îl susține în carieră.

„Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape 6 ani. De ce? O să va detaliez tot: Ne-am cunoscut pe facebook, cum i-am văzut fotografia m-am îndrăgostit de ea. Am cerut-o de nevasta a două zi, iar peste alte două săptămâni mi-a devenit soție la starea civilă.

În toți acești ani ne am plimbat-o în multe țări. Excursii minunate și câteva țări extotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de două ori, Abu Dabhi ETC…..Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei.

„În Egipt i-am luat un lanț destul de mare, de fapt 3”

Sunt romantic, o să va dau două exemple: M-am dus într-o seară la un nene care vindea flori și am luat un buchet frumos și i-am zis să vadă la ce terasă stăm și a venit la noi la masă unde i-a dăruit florile.

În Egipt i-am luat un lanț destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare și l-am rugat pe recepționer să mă urmărească și să o premieze cu titlul: noi hotelul etc oferim câte un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort. (…) Cu toate astea femeia asta nu apreciază nimic.

M-a lasăt singur prin țară, călătoresc singur, azi mi-a dat KO când mi-a zis că nu vine cu mine la curse. Ea știe prea bine că aceste curse înseamnă totul pentru mine. (…) Suntem împreună de 6 ani și nu vrea să facem copii. Asta e, nu mă mai doare nimic și abia aștept să ne vedem fiecare de viață lui separat”, a scris Daniel Onoriu.

N-o să divorțez niciodată în viața mea de tine

Ulterior, Onoriu a sucit-o ca la Ploiești și a mărturisit că el nu va divorța niciodată de soția sa. El a spus că a apelat la această tactică pentru a atrage sponsori. „Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă.(…) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze.

A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție.(…) Isabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut. N-o să divorțez niciodată în viața mea de tine! (…) Am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor. În direct vă spun acum că totul a fost ceva de geniu.

Mă văd oamenii la televizor, mă caută ziariștii, mă caută televiziunile și se văd sponsorii mei. De asta îmi dau bani, pentru reclamă”, a declarat pilotul de raliuri la Antena Stars.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre