Simona Ionescu / Redactor Șef

Daria Radionova, scârbită de comportamentul lui Alex Bodi. Declarații dure

Daria Radionova, scârbită de comportamentul lui Alex Bodi. Declarații dure
Povestea de iubire dintre Daria Radionova și Alex Bodi a luat sfârșit. Pentru a doua oară, tânăra și-a luat țeapă cu afaceristul.

Dacă a crezut cineva că Alex Bodi s-a transformat peste noapte într-un bărbat fidel, s-a înșelat amarnic. Năravul din fire, n-are lecuire, spune un vechi proverb.

Daria Radionova, scârbită de comportamentul lui Alex Bodi. „Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”

Să fie Alex Bodi un bărbat infidel, așa cum l-au caracterizat câteva dintre iubitele sale sau, pur și simplu, nu a găsit încă femeia care să-i dea lumea peste cap și să se oprească doar la ea? E greu de găsit răspunsul, dar un lucru e clar. A făcut iar un gest urât la adresa Dariei Radionova.

Roșcata s-a împăcat recent cu afaceristul și a crezut că de data asta a înțeles din greșelile trecutului. Din păcate, n-a fost deloc așa, iar Daria a fost din nou înșelată. După ce au petrecut momente frumoase împreună, afaceristul a plecat în vacanță, în mare secret, alături de Ema Uta, în luxosul Bahamas.

De data asta, n-a mai fost un șoc pentru Daria Radionova care a afirmat că se aștepta la acest lucru. Ar fi fost surprinsă doar dacă Bodi s-ar fi potolit. E adevărat că Bodi s-a ascuns cât a putut de mult, dar adevărul a ieșit la iveală. Ema Uta nu s-a mai putu abține și a vrut să-și marcheze teritoriul. Ea a pus pe Instagram fotografii din aproape aceleași locuri unde se poza și Alex Bodi.

„A jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei”

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova recent.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre