Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu (mai) vrea Dan Bittman, artistul despărțit de mama copiilor și de amantă

De ce nu (mai) vrea Dan Bittman, artistul despărțit de mama copiilor și de amantă
Dan Bittman „știe” de la București cât Covid e în Timișoara. El s-a lansat în declarații, aseară, în emisiunea lui Marius Tucă.

Artistul părăsit de mama copiilor și de amantă, Dan Bittman, nu mai vrea. El are o întreagă teorie legată de pandemie, și, s-a lansat în ea exact după ce a încheiat relațiile cu iubita din cauza căreia a plecat din domiciliul conjugal. Liber să se gândească la criza momentului și să analizeze informațiile existente pe subiect, Dan Bittman a lansat, luni seară, mișcarea „Nu vreau”. El speră ca toți românii să adere la ea. În primă fază, fotografiindu-se cu o foaie de hârtie pe care  să aibă scrise exact aceste două cuvinte.

De ce nu (mai) vrea Dan Bittman

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Dan Bittman „știe” de la București cât Covid e în Timișoara

Invitat la Marius Tucă Show, Dan Bittman a spus că „este o minciună sinistră. Nu există niciun scenariu roșu în Timișoara. Este o invenție. Nu poți să prevezi că pandemia începe pe 6 octombrie sau mai știu eu când. Nici 30% România nu a fost convinsă să se vaccineze. Începi să-mi spui acum că trebuie să vaccinez și copiii? În fiecare zi îmi dai vești ca să mă obligi să-mi vaccinez copiii?”.

„Sunt de acord să merg mâine cu un elicopter SMURD, plătit de mine, să vedem în ce orașe se fac cele 4000 de testări pe cozi. Nu știu unde se fac testările astea. Există COVID, există prieteni în spital, mi-au murit prieteni. Ce s-a întâmplat în doi ani? Nimic”, a declarat Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Bittman speră la o împăcare cu mama băieților săi

Ani buni, Dan Bittman a format un cuplu cu Liliana Ștefan. Cei doi au împreună trei băieți, Alex (22 ani), Patrick Noah (18 ani) şi Mark (15 ani). Nu s-au căsătorit niciodată. Poate și pentru că  artistul a fost mai tot timpul îndrăgostit de altcineva, iar Liliana Ștefan nu a avut încredere să se lege prin acte de celebrul artist.

Anunțul despărțirii dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan venea în urmă cu câteva luni, deși presa aflase câte ceva despre o nouă relație a solistului de la Holograf. La momentul respectiv, artistul a spus că relația cu mama copiilor se destrămase de patru ani. Între timp, și tânăra de 24 de ani cu care se aflase că ar fi avut relații solistul de la Holograf, și-a văzut de drum.

Sursa foto: Facebook / Dan Bittman

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre