Simona Ionescu / Redactor Șef

De ziua lui, Fuego face turul televiziunilor. A primit un munte de flori

De ziua lui, Fuego face turul televiziunilor. A primit un munte de flori
Paul Ciprian Surugiu, Fuego, împlinește astăzi, 23 august, 45 de ani. A început petrecerea de duminică. Face turul televiziunilor și povestește despre cât de mult a muncit ca să reziste în showbiz.

Paul Surugiu Fuego nu mai este puștiul îmbrăcat în geacă de piele care cânta muzică rock, acum 30 de ani. Și-a găsit drumul lui, iar admiratorii săi s-au înmulțit în fiecare an. Astăzi, 23 august, împlinește 45 de ani. Îl vedeți în direct, la Kanal D, la Teo Show, de la ora 15.00. Duminică, și Antena 3 i-a făcut o surpriză. Au venit cu tort și l-au găsit la cratiță. Gătea pentru invitați săi.

De ziua lui, Fuego face turul televiziunilor

Fuego va fi azi la Kanal D, la Teo Show, de la ora 15.00. Seara, de la ora 20.00, va fi pe scenă, la Teatrul Național din București. ”Sărbătoresc pe scena Teatrului Național din Bucuresti, cu publicul meu, într-un concert de senzație alături de Prestige Orchestra și Alesis! Vă iubesc!”, le-a transmis admiratorilor în această dimineață. Câteva mii de fani i-au făcut urări, în mai puțin de o oră de la postare.

Artistul face un ”bilanț” a activității sale de până acum. ”Azi e ziua mea! Ce bucurie mai mare decât aceea că știu că sunt iubit de voi, sunt sănătos, am mintea pe umeri și multă putere de muncă?  Fac 45 de ani! Nu-i simt deloc și sunt gata să o iau din nou de la capăt, cu aceeași forță! Am și bucurii și tristeți, am speranțe, ambiții și multă dragoste de oferit publicului meu, cel care mă răsfață de atâția ani!
N-am suferit niciodată de complexul trecerii timpului!”, a scris Fuego pe pagina sa de socializare.

Fuego: ”Îmi doresc să fiu la fel ca până acum, voi să-mi fiți aproape și sa fiu sănătos!”

 

Fuego a primit un munte de flori

Și anul trecut, de ziua lui, a fost pe scenă, în plină pandemie. A fost aplaudat și a primit o mulțime de buchete de flori. Și anul acesta a avut bucuria de a fi răsplătit de admiratorii și prietenii săi.

”Am făcut tot ce mi-am propus. Am luptat și m-am lovit de multe opreliști. Am suferit mult și-am fost pe nedrept judecat. Am strâns în suflet durerea și mereu m-am regenerat pentru că am un fel de putere interioară care nu-mi dă pace să stau. Am trudit cu sânge, am dat din coate, mi-a păsat, am avut voință și răbdare. Am ajuns pe mai multe capitole artistice. Sunt fericit că rămâne muzica mea, de mai multe genuri. Rămân emisiuni de colecție, picturi speciale, editoriale și spectacole pe care sigur oamenii și le vor aminti.

Îmi doresc să fiu la fel ca până acum, voi să-mi fiți aproape și sa fiu sănătos!
Mulțumesc tuturor celor care azi își vor răpi puțin din timpul lor și se vor gândi la mine! Vă iubesc!”, a mai spus Fuego.

Curând, site-ul Rețete și Vedete va publica un interviu cu Fuego, din care veți afla lucruri inedite din viața artistului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre