Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia, în cel mai minuscul costum de baie, a sărit pe trambulină. Pozele nu sunt pentru cei slabi de inimă

Delia, în cel mai minuscul costum de baie, a sărit pe trambulină. Pozele nu sunt pentru cei slabi de inimă
Simpatica Delia a dat în mintea copiilor. Vedetei îi place să se joace și face acest lucru ori de câte ori are ocazia.

Chiar dacă se apropie de 40 de ani, Delia arată bestial și nu ratează nici o ocazie să o arate tuturor.

Delia, în cel mai minuscul costum de baie, a sărit pe trambulină. Spectacol incendiar

Pentru că vara și-a intrat în drepturi, Delia și-a pus cel mai sexy costum de baie, care i-a scos în evidență formele perfecte și s-a pus… pe treabă. Bucuroasă asemenea unui copil, cântăreața a făcut un spectacol pe cinste, sărind pe o trambulină spre deliciul tuturor. Nu s-a mulțumit să se bucure singură, așa că a făcut un film pe care l-a postat pe contul său de Instagram. În scurt timp, like-urile au început să curgă.

Îi e foarte frică de vaci

Nu cu mult timp în urmă, vedeta a postat un video pe TikTok în care le-a mărturisit celor care o iubesc că și-a descoperit o nouă frică: cea de vaci.  „Vacile pot fi periculoase, storytime. Și nu e un secret pentru nimeni că îmi place să merg pe munte, pe trasee, pe cărare, peste tot, în depărtare, doar că uneori îmi este puțin fricuță de animale sălbatice, mică, dar există. Mi-e frică de lupi, urși, pârși, rațe sălbatice, capre negre și, mai nou, vaci.

Coborând eu așa pe traseu ca micuța Heidi, fetița munților, mă întâlnesc cu o turmă de vaci, care stătea fix în potecă. Hei, vaca mea, te superi dacă îmi faci puțin loc să trec? Durează o secundă, mulțumesc. Asta a fost o discuție telepatică, pe care am crezut că o înțelege, o pricepe.

Țin să precizez că vacile nu puteau fi ocolite, nici pe stânga, nici pe dreapta, trebuia să mergi pe potecă, drept înainte, dar nu puteam de ele. Una dintre ele m-a luat la ochi și m-a alergat, la modul cel mai serios și cel mai agresiv. Mă împiedic, cad cu fața în pământ. End of story.”,  a povestit Delia.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre