Simona Ionescu / Redactor Șef

Delicata Viviana Sposub se energizează dimineața cu… manele

Delicata Viviana Sposub se energizează dimineața cu… manele
Viviana Sposub se distrează mult în fiecare dimineață alături de Bursucu și George Tănase. Chiar dacă face eforturi să se trezească devreme.

Viviana Sposub nu suportă când aude ceasul sunând la prima oră a dimineții, dar are o metodă prin care se binedispune.

Finuța Viviana Sposub se energizează dimineața cu manele

Când alții dorm profund, Viviana Sposub e obligată să se trezească pentru a merge la emisiune. Ce face pentru a alunga somnul și să fie fresh? Pune repede o manea, în cele mai dese rânduri vreo melodie de-a lui Liviu Guță și viața pare mult mai frumoasă.

„Manele, manele! E un secret! «Bună dimineața, viața mea, te aștept la o cafea!», a lui Liviu Guță, o ascult de multe ori. Doar pe bine, întotdeauna, pentru ce sunt făcute manelele, să te simți bine! Și de multe ori îmi induc starea de bine, pentru că la ora aia, într-o beznă totală, nu prea ai chef de viață…”, a mărturisit vedeta.

Nu își face planuri de căsătorie

E într-o relație frumoasă cu actorul George Burcea, deși mai există momente tensionate ca în orice cuplu. E adevărat că toată lumea își dorește să îi vadă în fața altarului, însă, cel puțin pentru moment, Viviana a declarat că nu are nici un plan de căsătorie.

”Sunt într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental pentru că am lângă mine o persoană care mă susține în tot ceea ce fac și pe care, la rândul meu, o susțin la fiecare pas. Rezonez cu el la aproape toate capitolele și creștem relația de la lună la lună.

Îmi doresc să fim bine, să fim sănătoși. Îmi doresc ca perioada de zbucium să se încheie curând. Nu îmi fac planuri, mă bucur de clipă”, a spus prezentatoarea pentru Ciao.

„Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni”

Pentru că Andreea Bălan e plecată în America Express, George Burcea vrea să-i îndeplinească o dorință mare bunicii sale, așa că va merge într-o vacanță la ea cu Viviana și fetițele. “Prima vacanță în care vom merge va fi la bunica, la străbunică, la Botoșani. Pentru că bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella.

Vrea să o vadă și pe cea mică, pe Clara. I-am promis că o să mergem în vară să le vadă pe amândouă. Mereu când vorbesc cu ea îmi spune, așa cum sunt bunicile, străbunicile: ‘George, o singură dorință mai am: să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor ‘.

Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni. Ea m-a crescut și pe mine, și pe frații mei. Și-a crescut copiii, apoi nepoții, apoi strănepoții… surorii mele.

Acum o să mergem în vizită și cu fetele. Abia așteaptă. Plânge mereu, săraca, la telefon. O sun pe video. Bunica, la 85 de ani, are telefon cu video. Ea răspunde și zice: ‘Da, mamaie, care sunteți acolo?’. Ea ne vede, ne raspunde pe video, dar tot ne întreabă care e acolo”, a declarat George Burcea, pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre