Simona Ionescu / Redactor Șef

Descoperire importantă pe Planeta Roșie. Ar putea fi vorba de o navă extraterestră care s-a prăbușit

Descoperire importantă pe Planeta Roșie. Ar putea fi vorba de o navă extraterestră care s-a prăbușit
Scott Waring, care conduce blogul OZN Sightings Daily a dat o informație uluitoare. A văzut un obiect ce pare a fi o navă extraterestră, prăbușit pe Marte.

Observatorul OZN-urilor are o temere. Dacă Elon Musk ar ajunge primul pe Marte-Planeta Roșie, ar putea să revendice obiectul.

Scott a făcut această descoperire în imaginile video publicate de NASA, când a văzut un „cerc perfect” de zece metri, prăbușit pe suprafața planetei. Dacă se va dovedi că a fost o navă extraterestră, va fi o dovadă clară că omuleții verzi există printre noi.

„Este un cerc perfect, iar cealaltă jumătate este sub pământ”

„Mă uitam la o fotografie rover Mars Perseverance când mi-am dat seama că era un disc metalic de aproximativ zece metri în diametru înfipt în vârful dealului. Este un cerc perfect, iar cealaltă jumătate este sub pământ. De asemenea, în apropiere, există o sculptură asemănătoare unui om sculptată într-o piatră mare. Sculptura are aproximativ 2,5 metri lungime. (…)

Îi e frică că Elon Musk și-ar putea atribui obiectul

Adesea, NASA adaugă prea multă lumină pentru a îneca toate detaliile importante. Am adăugat puțină umbră și adâncire pentru a dezvălui aceste descoperiri arheologice importante.

Îți poți imagina cât de important ar fi pentru orice țară de pe Pământ să obții un disc extraterestră? Este visul lui Elon Musk devenit realitate și, din moment ce oamenii lui vor ateriza primii pe Marte, o astfel de tehnologie va fi revendicată de el”, a mărturisit Scott Waring.

Scott a mai văzut cu câteva zile în urmă o plantă roz

Pe 6 aprilie, Scott a mai făcut o descoperire pe Marte, e vorba de o plantă roz care a văzut cum crește. Imaginea a fost surprinsă și de Mars Persecerance, care se află într-o misiune în căutare de semne ale vieții anterioare de pe planetă.

OZN-urile, văzute și de pe Pământ

Unul dintre cele mai recente cazuri privind o raportare OZN s-a înregistrat în Marea Britanie.

La ora 13.00, pe 16 noiembrie 2022, echipajul unui avion RAF Atlas, o aeronavă de transport militar cu patru motoare cu turbopropulsie, a observat un obiect care trecea rapid pe lângă ei pe partea dreaptă a vehiculului lor, potrivit The Sun.

Obiectul, despre care membrii echipajului au crezut inițial că este o dronă, a trecut apoi la nivel peste ferestrele punții de zbor, la doar un metru de vârful aripii.

Membrii echipajului, care se aflau într-un exercițiu de antrenament, au descris obiectul ca fiind circular, cu un centru gol (ca o gogoașă) și de culoare închisă. Obiectul avea un diametru de doar un metru.

Comisia britanică aeriană UK Airprox a stabilit că altitudinea mare la care a avut loc incidentul și descrierea fizică a OZN-ului „au fost de așa natură încât nu au putut determina natura obiectului neidentificat”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre