Simona Ionescu / Redactor Șef

Deși se dădea leu, Dani Mocanu a făcut-o iar de oaie. E din nou în vizorul Poliției

Deși se dădea leu, Dani Mocanu a făcut-o iar de oaie. E din nou în vizorul Poliției
Dani Mocanu a tot avut probleme cu legea. Acum e din nou în vizorul poliției. El a avut nenumărate probleme din cauza unor animale sălbatice, însă este din nou în vizorul polițiștilor, după ce a lansat o nouă piesă.

Din nou, se pare, cântărețul de manele a avut un limbaj ofensator la adresa autorităților și a folosit uniforme de poliție, lucru interzis prin lege. Din acest motiv el a primit acasă o nouă citație de la poliție.

„Mă așteptam oricum”, a spus Dani Mocanu, conștient de ceea ce urma să se întâmple după ce își lansa noua piesă cu versuri pentru oamenii legii. Piesa se numește „El Chapo”. A fost lansată pe 12 decembrie. În video, manelistul poată accesorii de la marile case de modă, etalează arme și femei. În piesă vorbește practic despre scurgerile de informații dinspre anchetatori: „anunță, mamă, și frații, la ora 6,00 ne calcă mascații. Și să nu declari nimic, o rezolvă fii-tu, că e mafiot de mic”.

În clip apar mai multe tinere, în lenjerie, purtând pe ele doar cămăși de poliție, din uniforma de vară, cu mâneci scurte și stema pe mâneci, descheiate. „E prima data in viața când ma simt bine înconjurat de poliție”, a comentat manelistul vizavi de cele 10 dansatoare-polițiste.

„Domnilor procurori, va rog frumos să înțelegi că ceea ce fac este doar un act artistic !!! Ascultați piesa, stați la un șpriț și relaxati-vă ca tot omul. Mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc sărbători fericite”, le-a scris Dani Mocanu oamenilor legii, într-un comentariu la clipul postat pe YouTube. La nici 48 de ore de la lansare avea peste 1,4 milioane de vizualizări.

Veste uriașă pentru fani

Dani Mocanu a anunțat cu ceva timp în urmă că a ales Calea Domnului și că va renunța la muzică pentru a putea fi un creștin mai bun. Deși inițial anunțase că va renunța la cariera sa pe 7 ianuarie, artistul a făcut un nou anunț că s-a răzgândit și că va face acest lucru chiar în noaptea dintre ani.

”M-AM RĂZGÂNDIT. Nu voi mai renunța la muzică pe data de 7 ianuarie, așa cum am promis. Vreau să-l urmez pe ISUS mai repede. În noaptea de Revelion voi pune STOP, iar pe 1 ianuarie deja voi fi un alt om. Ultimele patru proiecte rămase vor fi postate începând de mâine una câte una, până pe 31 decembrie”, a spus Dani Mocanu.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ultima dorință a Lidiei Buble: acum vrea un porc!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre