Simona Ionescu / Redactor Șef

Despărțire anunțată pe Internet. E vorba de un cuplu devenit celebru prin confruntările de la TV

Despărțire anunțată pe Internet. E vorba de un cuplu devenit celebru prin confruntările de la TV
În anul 2020 au apărut în atenția publicului, apoi o lungă perioadă de timp au fost vedete. Din păcate, viața lor s-a schimbat radical.

Au devenit cunoscuți întregii țări după ce au fost invitați în emisiunea Acces Direct, difuzată atunci de Antena 1. Au vrut să rămână la București, apoi s-au răzgândit și s-au întors la țară, iar acum și-au spus adio.

Vulpița și Viorel Stegaru au făcut deliciul telespectatorilor mult timp, dar în anul 2021 au decis să se reîntoarcă la țară. Cei doi au ajuns inițial la televizor după ce Vulpița a susținut că a fost violată, iar ulterior s-a dovedit că își înșela soțul. Se pare că n-a scăpat nici acum de această meteahnă, iar drumul ei nu s-a mai intersectat cu cel al bărbatului.

Viorel Stegaru

Cei doi au doi copii, o fetiță și un băiețel, iar anunțul despărțirii a fost făcut de Viorel, pe contul său de socializare. El a spus că a renunțat la relația cu Veronica, iar copiii au rămas la el. „Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt.”, au fost cuvintele bărbatului pe contul de Instagram.

Viorel a dat-o afară din casă

Potrivit surselor, Viorel ar fi aflat că Vulpița lui nu e tocmai cuminte, întrucât ar fi început să le trimită altor bărbați fotografii nu tocmai ortodoxe cu ea. Dacă i-a pus Vulpița din nou coarne lui Viorel doar ei știu, dar acesta s-a enervat cumplit și ar fi dat-o afară din casă. Tânăra ar fi ajuns la casa părintească unde, susțin sursele, nu ar fi fost primită atât de bine precum și-ar fi dorit.

Vulpita și Viorel Stegaru

Probleme mari și cu soacra

De-a lungul timpului, Viorica a avut probleme mari și cu soacra, doamna Ilinca, ce nu o avea la suflet pentru că l-a înșelat pe copilul ei. „O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții.

Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au spus vecinii cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre