Simona Ionescu / Redactor Șef

Despărțire în prag de sărbători la „Neatza cu Răzvan și Dani”. S-a lăsat cu plâns

Despărțire în prag de sărbători la „Neatza cu Răzvan și Dani”. S-a lăsat cu plâns
Se spune că cine iubește mult, suferă la fel de mult. Ce se întâmplă în ultima perioadă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Numărăm zilele până când va veni Crăciunul, dar în echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a întâmplat ceva neprevăzut.

Despărțire în prag de sărbători la „Neatza cu Răzvan și Dani”. S-a lăsat cu plâns

După un an în care au trăit ca șoarecele și pisica, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio. Și se pare că de data asta va fi definitiv. Într-un interviu pentru Cancan, blonda a vorbit despre momentul dificil prin care trece chiar acum, în prag de sărbători. Ramona a apărut și fără inelul de logodnă, semn că lucrurile sunt îngrijorătoare. De altfel, ea a plâns în direct în emisiunea și le-a mulțumit prietenilor Răzvan și Dani, chiar de Sfântul Nicolae, când Ramona își serbează ziua numelui.

“Uneori e bine să plângi, că te descarci și scoți toată furia”

Așa moment, nu există oameni mai mișto pe lumea asta decât colegii mei. Și în urmă cu vreo două trei săptămâni am zis «dacă mă întrebați ce îmi doresc de ziua mea, să știți că eu îmi doresc să ningă, nimic mai mult». Și nu m-am așteptat la acest moment. A fost un moment foarte emoționant și m-a prins și într-un moment în care sunt mult pe emoțional și atunci m-a bușit plânsul. Uneori e bine să plângi, că te descarci și scoți toată furia”, a spus vedeta.

Ramona spune că a plâns atât de mult, încât nu mai are lacrimi.

“Acum nu mai am nici eu, le-am dat pe toate, am dat cu vârf și îndesat, nu mai am!  Pe toate c*caturile care au fost până acum. Cele mai multe au fost nu de fericire în general în viața mea. Dar mă bucur că au fost și de fericire și acum sunt bine, pentru că așa cum spuneam adineauri, când scoți mai multe, scoți furia, e foarte bine să plângi sau să lovești ceva.

Să vii la sală, să dai într-un sac. (…) Da, eu muncesc de fiecare dată, eu merg la psiholog de trei ani de zile, tocmai pentru că știu că în general nu sunt un om perfect, am niște traume, sunt un copil poate nu crescut cu tot ce are nevoie orice copil. Îmi dau seama de lucrurile acestea și le rezolv.

Sau dacă cineva mi le scoate la suprafață, de asemenea mă duc să încerc să le rezolv. Psiholog, poate la un moment dat psihiatru, cine știe?! Orice, să fiu bine psihic, să pot trece peste orice moment din viața mea. Încerc să găsesc rezolvare”, a mai spus vedeta.

„Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine”

Ramona spune că nu-l va căuta niciodată pe Cătălin, iar decizia despărțirii nu a fost luată la nervi, ci într-un moment de calm.  „Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută.

Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești.

Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona pentru Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre