Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii mărunte care fac diferența când e vorba să atrageți norocul. Aceste obiecte nu au ce căuta pe masă

Detalii mărunte care fac diferența când e vorba să atrageți norocul. Aceste obiecte nu au ce căuta pe masă
Dintotdeauna, românii au încercat să găsească tot felul de metode pentru a reuși să atragă norocul și bunăstarea în case.

Există lucruri care vă aduc noroc, așa cum există obiecte care atrag după ele ghinionul. Ce să faceți pentru ca portofelul să fie mereu plin.

Potrivit specialiștilor Feng Shui, ca să aveți armonie și bunăstare în casă cel mai important este ca locuința să fie curată. Dacă gunoiul e la fiecare pas, nu vă mirați că energiile negative își vor face loc și certurile și paguba vor fi în casă.

Nu lăsați cuțitul noaptea pe masă

Nu lăsați niciodată cuțitul pe masă în bucătărie

Pe de altă parte, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vă sfătuiește ca niciodată noaptea cuțitele să nu fie lăsate pe masa în bucătărie. Aduce mare ghinion în casă, așa că după ce vă terminați treaba, puneți cuțitul la locul său.

Fără păianjeni în casă

Aveți mare grijă la curățenie pentru că locurile unde se strâng păianjenii sunt și acelea unde ghinionul există. Așa că dacă veți un păianjen luați-l și duceți-l afară din casă. Imediat ce ați observat o gaură sau zgârieturi în pereți, astupați-le cât puteți de repede, pentru că veți avea pagubă.

Aruncați farfuriile sparte

Fără farfurii sau pahare ciobite sau sparte

Tot specialiștii Feng Shui spun că vasele sunt simboluri ale casei și bogăției. Drept urmare, nu aveți voie să țineți în casă farfurii, cratiță, pahare sau orice alt folosit în bucătărie care e ciobit sau spart. Altfel, norocul va pleca din viață. Scăpați rapid și de mobila ruptă dacă vreți să aveți liniște în suflet.

Calendarele vechi aduc ghinion

Nici calendarele vechi nu au ce căuta într-o locuință, pentru că acestea atrag energiile negative și ghinionul. Dacă aveți așa ceva, aruncați urgent.

Niciodată nu țineți flori uscate în casă, pentru că veți atrage sărăcia și problemele. Un nu și plantelor cu țepi, pentru că vă veți certa mereu cu partenerul din viață din orice banalitate. Cumpărați, în schimb, plane de jad sau bambus, pentru că aducătoare de lucruri bune și bani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre