Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii tulburătoare despre înmormântarea Ronei Hartner. Cum și-a dorit să plece pe ultimul drum

Detalii tulburătoare despre înmormântarea Ronei Hartner. Cum și-a dorit să plece pe ultimul drum
S-a luptat ca o leoaică pentru a rezista în fața bolii, dar inima ei minunată a încetat să mai bată. Rona Hartner i-a spus surorii cum vrea să plece pe ultimul drum.

Rona Hartner și-a pregătit înmormântarea și i-a dat surorii sale detalii importante despre cum să plece pe ultimul drum, într-o lume mai bună…

„Și-a dorit să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu de mireasă”

Sora Ronei, Rinda, a povestit că i-a îndeplinit ultima dorință: să fie îmbrăcată într-o rochie albă. Iar sicriul artistei a fost acoperit cu flori și fotografii de-ale cântăreței. „Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare, și și-a dorit ca fratele meu să se ocupe de succesiune. Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a declarat Rinda Hartner, pentru Viva.

Rona va fi înmormântată de Ziua Națională a României

Una dintre cele mai iubite artiste din România va fi condusă de rude și prieteni pe ultimul drum mâine, de Ziua Națională a României. Ea va fi înmormântată, așa cum și-a dorit, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu Catolic din București alături de tată, bunici și străbunici.

„Mama nu mai are voce”

Mama Ronei Hartner nu-și revine din șocul dispariției fetei sale iubite, iar sora artistei spune că a plâns atât de mult, încât aproape că a rămas fără voce. De asemenea, fiica cântăreței nu poate accepta că a rămas fără cea mai dragă ființă.

„Mama mea este foarte afectată. Nu mai are voce. Vă dați seama, ce durere este pentru un părinte, să îi moară un copil?! Iar fiica ei, încă nu poate accepta că mama ei nu mai este. Moartea ei a fost pentru noi toți un adevărat șoc”, a spus sora Ronei.

„Fanfara 10 prăjini i-a adus un omagiu surorii mele”

Un moment înduioșător a fost atunci când au venit să-i aducă un ultimul omagiu muzicanții de la Fanfara 10 prăjini, alături de care Rona a dat concerte extraordinare.

„Am petrecut ultimele clipe alături de ea și pot să vă spun că a plecat cu zâmbetul pe buze. Rona va fi înmormântată mâine, de Ziua României, 1 Decembrie. Acum a venit preotul să îi facă o slujbă Ronei, aici la capelă, iar azi, de la ora 12, Fanfara 10 prăjini, cu care ea a cântat, a adus un omagiu surorii mele. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe sora mea”, a spus îndurerată Rinda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre