Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezastru la Antene. Delia urmează să-și depună demisia de la iUmor! Scandal uriaș, vedeta face declarații incendiare

Dezastru la Antene. Delia urmează să-și depună demisia de la iUmor! Scandal uriaș, vedeta face declarații incendiare
După plecarea lui Mihai Bendeac din juriul emisiunii iUmor de la Antena 1, următorul jurat care vrea să rupă orice legătură cu show-ul este Delia. Aceasta e realmente furioasă pe producție și spune că i-a ajuns cuțitul la os.

Delia s-a săturat de showul care a cucerit milioane de români, iUmor. Deși e un produs îndrăgit și original pe piața media, artista se pare că a adunat multe frustrări din culisele emisiunii. Se pare că Delia a fost supusă unor „torturi” emoționale, care nu s-au văzut întotdeauna pe micile ecrane. Nu e prima oară când dă semnale că glumele concurenților sunt în afara limitelor bunului simț, ba chiar trec într-o zonă a indecenței, a prostului gust și a perversității. De data aceasta, supărarea care a făcut-o pe Delia să spună stop și să considere demisia de la iUmor sunt roast-urile.

Sătulă să fie bătaie de joc

Delia a terminat filmările pentru un nou episod iUmor marți noapte, iar la 3 dimineață, după ce a ajuns acasă, a transmis fanilor câteva mesaje care confirmă faptul că urmează să rupă contractul cu Antena 1. Nu o poate face scurt și direct, pentru că a semnat clauze care o pot costa foarte mult.

Delia Matache

Totodată, umilințele la care a fost supusă prin „roast-urile” celor aduși de producători – care au interpretat diverse roluri, precum personaje celebre, și care au jignit-o subtil pe artistă, i-au fost de ajuns. Unul dintre cele mai dure roast-uri la care a fost supusă Delia a fost planuit de producătorii Antena 1 și a fost susținut chiar de sora ei, Oana Matache.

Chiar dacă a râs în fața camerelor, se pare că și vorbele surorii sale au afectat-o pe cântăreață.

Mesajele Deliei: „

„Nu vreau să uit ce am simțit în momentul ăsta. Nu îmi place senzația pe care o simt în corpul meu atunci când cineva face glume sexuale despre mine sau despre alte persoane, de față sau nu, despre traumele pe care le-au avut persoanele respective, de față sau nu. Nimeni nu ar trebui să simtă asta”, a spus Delia pe Instagram.

Artista a continuat: „Nu mai pot să rezist la un alt roast. Cred că nivelul meu de toleranță a ajuns la niște praguri – cred că sunt firești. Ideea e că disconfortul pe care îl simt efectiv în stomac, felul în care mi se strânge pielea și felul în care mă simt vulnerabilă și descoperită… Nu vreau să mai trăiesc asta! Toată treaba asta cu roast-urile nu o mai vreau!”

Mesajul ei a mers direct cu etichetă către Antena 1. Acesta este primul pas spre despărțire

„Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice”, a mai spus Delia, etichetând emisiunea în story-ul ei. Dacă în mesajele anterioare a prezentat suferința și motivul, la final se pare că artista își anunță decizia. „Sunt lucruri destul de agresive cumva. Pe care eu le percep așa. E ceea ce simt eu, îmi asum șivreau doar să spun că nu vreau să mai particip la roast-uri”, a conchis jurata de la iUmor.

Mihai Bendeac a plecat „fiert pe producție”

Mihai Bendeac a plecat „din senin” de la masa juraților, telespectatorii observând că actorul a fost înlocuit permanent la masa juriului de la „iUmor”. Delia Matache a fost adesea întrebată de ce s-a produs această ruptură, însă ea s-a abținut de la prea multe comentarii vizavi de decizia prietenului ei. Totodată, a semnalat că nu a fost vina lui:

„De ce nu mai e Bendeac (n.r- în juriu)? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”, a declarat Delia Matache pe TikTok.

De multe ori, actorul spunea că numerele concurenților sunt departe de zona umorului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre