Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluirea lui chef Florin Dumitrescu despre Ciprian Antone, concurentul cu unghii albastre

Dezvăluirea lui chef Florin Dumitrescu despre Ciprian Antone, concurentul cu unghii albastre
Aseară unul din concurenții Chefi la cuțite a fost eliminat. Înscris în echipa albastră, acesta a fost trimis acasă.

Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire uluitoare despre  Ciprian Antone, după eliminarea sa din competiție. Concurentul lui din echipa albastră, a fost eliminat de la Chefi la cuțite în ediția de ieri seară. Juratul nu s-a putut abține și i-a transmis acestuia un mesaj uluitor.  Chef Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire neașteptată despre Ciprian Antone pe Internet, după eliminarea lui de la Chefi la cuțite.

Dezvăluirea lui chef Florin Dumitrescu despre Ciprian Antone

Florin Dumitrescu s-a despărțit aseară de un concurent, Ciprian Antone fiind eliminat de la Chefi la cuțite, după ce farfuria lui a primit cel mai mic punctaj din partea celorlalți jurați. La scurt timp după aflarea verdictului, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj inedit pe rețelele de socializare, confesiunea lui despre fostul concurent luându-i prin surprindere pe internauți.

Dezvăluirea lui chef Florin Dumitrescu despre Ciprian Antone, concurentul cu unghii albastre

„Ciprian a fost concurentul de care am fost sigur încă de la audiții că va ajunge în echipa mea. Mă bucur mult pentru evoluția lui și parcursul lui pe perioada concursului! Dacă vreți să vă bucurați de mâncarea lui, vă anunț că are restaurantul Alceva, unde gătește el, Malai, Keed și multi alți concurenți din sezonul 9! Ciprian, mulțumesc pentru aventură”, a scris celebrul chef.

Cine este concurentul cu unghii albastre

Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite are 40 de ani și a participat la emisiunea difuzată de Antena 1 împreună cu soția lui, o frumoasă româncă de origine vietnameză. Ciprian a obținut o tunică albastră și a intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu. De bucurie și-a făcut și unghiile albastre. Ciprian Antone și soția lui au deschis un local, în București.

„Pandemia ne-a dat curaj să facem asta, am renunțat la vechiul loc de muncă și am decis să facem altceva. Sunt ospătar, ajutor de bucătar, livrator, hostess și tot. E foarte mișto, cred că cele mai mari satisfacții le extragi din lucrurile mărunte’, a dezvăluit Ciprian Antone, de la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Instagram

Ipostază inedită cu Ștefan Bănică și micuțul Alexandru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre